Drage kom til TIL fra Mosjøen foran 2010-sesongen og ser fram til å spille kamp på gamle trakter igjen.

— Det blir artig det, men det betyr ikke noe veldig spesielt for min del egentlig. Det er mer en vanlig kamp der det kanskje er litt ekstra mange kjentfolk og ser på, sier Thomas Drage til iTromsø.

Slo de med TIL 2

Drage var med og vinne med TILs reservalg mot Mo IL i 2010, det var sist gang han spilte mot bruntrøyene, som kommer vel en times i avstand fra hans fødested og moderklubb Mosjøen.

— Da jeg var der, spilte Mo alltid i 2.-divisjon og Mosjøen i 3.-divisjon, så da møtte vi de kun i treningskamper og det ble aldri noen stor rivalisering. Det er kanskje litt annerledes nå som begge to spiller i samme divisjon, sier han.

Drage starter på venstrekanten i morgendagens kamp og mener de er store favoritter.

— Det er klart at vi skal slå dem, ingen tvil om det. Vi spiller i eliteserien og de spiller i 3.-divisjon, men cup er cup, så vi må være på tå hev, sier han.

To fra TUIL

Blant annet mener Drage at TIL bør holde et ekstra øye til de to Mo-guttene Kim-André Råde og Andreas Sletvold, som i fjor spilte for TUIL i 1.-divisjon, men vendte hjem til Mo etter kun ett år i Tromsø, da "Dalingan" rykket ned.

— De var viktige og gode spiller for TUIL i fjor, så når de nå går ned to divisjoner, er det forventet at de skal brilliere og det kommer de helt sikkert til å gjøre også, men vi gleder oss til kampen. 1. runde i cupen er alltid spesielt og det kommer til å bli en skikkelig folkefest, sier 23-åringen.