Golden Goal-innslaget om elektrosjokkfotball med gamle stjerner har gått som en farsott, ikke bare i Norge, men verden over. Også håndballjentene som nå er i Brasil har fått med seg humorinnslaget, og Camilla Herrem er helt klar på at dette er noe hun også vil prøve.

— Fyttigrisen, jeg lo. Jeg lo så jeg nesten begynte å grine. Jeg vil prøve det selv, sa Camilla Herrem til adressa.no for noen dager siden. Også Heidi Løke har meldt seg klar til å ta i mot støt på banen.

Nå bekrefter programleder i Golden Goal, Henrik Elvestad, at invitasjonen kommer.

— Ja, dette må vi bare gjøre! Vi er veldig smigret over at håndballjentene vil være med på dette. Nå vet jeg ikke om Thorir Hergeirrson er like ivrig på det, men vi er i hvert fall klare for å lage noe, sier Elvestad.

- Herrem er bråkjekk

Han forteller at de akkurat nå er i tenkeboksen for å finne ut av hvordan de skal utforme innslaget.

— Utfordringen blir å ikke lage akkurat det samme som sist. Men det må nok ha noe med håndball å gjøre. Håndballspillere har uansett høyere smerteterskel enn fotballspillere. I hvert fall høyere enn Jan Åge Fjørtoft, ler Elvestad.

— Hvem er det du har mest lyst til å gi støt av håndballjentene?

— Det kommer jo an på hvordan de gjør det i VM. De som spiller dårlig må straffes. Etter åpningskampen mot Tyskland burde forsåvidt hele laget fått straff, men nå gjør de jo det ganske så bra. Men det er klart, Camilla Herrem er litt bråkjekk, så jeg har veldig lyst til å gi henne et kraftig elektrisk støt, humrer Elvestad.

Vil elektrifisere Bardal

Han bekrefter også langt på vei at det kommer til å bli mer elektrosjokkidrett i Golden Goal.

— Responsen har vært enorm, så vi må lage mer. Og mulighetene er mange! Tenk deg 100 meter, stup, eller hopp!

— Hopp? Og da tenker du skihopping?

— Drømmen er jo å sette på Anders Bardal et slikt elektrosjokkbelte og sende ham utfor bakken i Vikersund. Men jeg ser jo at det kan bli i overkant farlig, ler Elvestad.

Bohinen mer kjent i England nå

Jan Åge Fjørtoft melder om masse respons på innslaget i England, hvorpå Lars Bohinen twitrer om berømmelsen som innslaget har ført med seg:

«Hvem hadde trodd det? Mer kjent i england pga dette enn 156 PL kamper fikk til...»