Etter at Joe Hart og Matija Nastasic i samarbeid klarte å forære Fernando Torres seiersmålet i kampen mellom Manchester City og Chelsea på Stamford Bridge i slutten av oktober har Englands førstekeeper på landslaget vært henvist til benken.

Castel Pantilimon har gjort sine ting bra og bare sluppet inn ett mål på de tre seriekampene han har fått spille. Onsdag får imidlertid Hart sjansen til å vise seg frem igjen. Allerede i helga uttalte City-manager Manuel Pellegrini at Hart skulle få stå Mesterliga-kampen mot Viktoria Plzen, skriver BBC.

Kan hvile noen

Manchester City er allerede så å si klare for avansement til åttedelsfinalen i turneringen, og det er ikke utelukket at Pellegrini kommer til å spare noen av sine førstevalg.

Samtidig skriver den engelske avisa Daily Mirror at manageren nå ønsker å signere Stokes keeper Asmir Begovic. De skriver at de lyseblå fra Manchester er klar for å by 15 millioner pund for den bosniske landslagskeeperen. I tillegg er City villige til å sende Hart motsatt vei samtidig som de betaler store deler av lønna hans.

Casillas til City?

Denne overgangen kan bli svært viktig for Hart som håper å fremdeles være Englands førstevalg når de til sommeren skal spille VM i Brasil. Han viste også at han fremdeles holder god klasse på sitt beste da han i 0-1-tapet mot Tyskland gjorde mange velkvalifiserte redninger.

Den spanske avisa AS skriver også om keepersituasjonen i Manchester City. De skriver at Real Madrid-keeper Iker Casillas, som også har gått fra å være førstekeeper til benkevarmer, er på vei til City. Han kjenner godt til Pellegrini som var Real-manager i 2009/2010-sesongen.