De sentrale TUIL-spillerne er på utgående kontrakt. Vegard Lysvoll ble klubbens toppscorer i 1. divisjon med 15 mål. Håvard Lysvoll var skadet store deler av sesongen, men var positiv da han var på banen for klubben.

Det har gjort at 2. divisjonsklubben Raufoss har meldt sin interesse, og forelagt tvillingene et kontraktsforslag.

— Jeg har fortsatt ikke tatt en avgjørelse, men når det ikke er en 1. divisjons- eller eliteserieklubb, høyner det terskelen for å dra fra Tromsø og TUIL. Det samme gjelder for Vegard, sier Håvard Lysvoll til iTromsø.

Raufoss-kontakten har kommet gjennom Markus Rolandsen, som spiller i Opplands-klubben, og i likhet med Lysvoll-gutta er fra Lofoten.

Nesten enige

TUIL ønsker også spillerne videre inn mot neste sesong der klubben igjen vil forsøke å ta steget tilbake til 1.-divisjon.

— Vi har hatt en god dialog med Håvard og Vegard. Jeg tror vi blir enige etter nyttår, men man vet aldri før kontraktene er signert, sier daglig leder Roger Ness til iTromsø.

— TUIL er definitivt aktuelt for oss, sier Håvard Lysvoll, som i dag er på vei hjem til Henningsvær på juleferie.

— Det skal bli godt å få noen dager hjemme i Lofoten.

Onsdag signerte Mohammed Ahamed toårskontrakt med TUIL.

— Jeg tror TUIL blir bra i 2015, og at mange av det bare er et spørsmål om tid før flere signerer for klubben, sier Håvard Lysvoll.

Tror på flere inn

Ness sier ingen spillere vil bli signert før jul, men at dialogen med spillerne er god.

— Vi har god dialog med både Eirik Sørensen, Eirik Bertheussen, Håvard Lysvoll, Vegard Lysvoll og Tobias Nygård Vibe, sier Ness.

Vibe var denne sesongen utlånt fra Hødd der han også har kontrakt i 2015, og har signalisert at han ønsker å bli i Tromsø.

— Når det gjelder Tobias snakker vi med Hødd for å finne en løsning, men det kan gå litt utpå nyåret før den saken er løst, sier Ness.