Dusan Tadic og Southampton fikk en enkel jobb med å slå Alexander Tettey og Norwich. Dusan Tadic og Southampton fikk en enkel jobb med å slå Alexander Tettey og Norwich. Foto: Reuters

Tettey og Norwich ble knust av Southampton

Southampton tok sesongens første seier.

Southampton 3-0 Norwich

Southampton har slitt så langt denne sesongen, men søndag fikset laget sin første trepoenger da et svakt Norwich ble feid av banen med 3-0. Norwich-forsvarer Steven Whittaker pådro seg to gule kort på fire minutter i første omgang, noe som gjorde oppgaven enda enklere for Southampton.

Graziano Pellé ga hjemmelaget ledelsen like før pause etter at Norwich mistet ballen på vei i angrep. Reprisen viste at han var i hårfin offside, men på grunn av bortelagets balltap hadde ikke linjedommeren sjanse til å snu fort nok til å komme i rett posisjon.

Dusan Tadic sikret poengene med to mål på tre minutter i annen omgang.

Seieren gjør at Southampton klatrer ut av bunnstriden. Etter fjorårets jubelsesong var forventningene skrudd opp, men tap for Midtjylland i kvalifiseringen til europaligaen og to poeng på tre kamper i sesonginnledningen brakte mannskapet til Ronald Koeman ned på jorda.

Søndagens seier kommer i så måte på et perfekt tidspunkt.

For Norwich var tapet det andre for sesongen. Kanarifuglene har fire poeng på like mange kamper, og ligger to poeng over nedrykksplass.

Alexander Tettey spilte hele kampen på midtbanen til Norwich. (©NTB)