Wales-spillernes merkelige lagbilder har blitt en snakkis i fotballverden. Det vanlige er å stille fem mann på en rekke, og seks mann på den andre rekken, men det ser ikke ut til å være Wales-spillernes stil.

Trenden startet da de stilte opp med fire mann bak, og sju mann foran. Da Wales stilte seg opp før kampen mot Georgia i oktober, tok de det enda lengre. Det sto tre spillere på bakre rad, mens åtte satt på huk foran.

LES OGSÅ:

Ga vage svar

Da de ble konfrontert med lagbildet, kom det bare vage svar fra spillerne.

— Jeg vet ikke hva du snakker om, sa Real Madrid-stjerne Gareth Bale lurt, ifølge Daily Mail.

- Så er dere elendige på lagbilder?

— Ja, det må være det.

Nå letter midtbanespilleren Joe Ledley på sløret, og avslører hvorfor de har fortsatt med de merkelige lagbildene.

— Det hele startet med at vi i fellesskap så på noen bilder og oppdaget at vi var elendige til å stå ordentlig. Det var skikkelig ille. Så vi bestemte oss for å fortsette i samme stil, sier Ledley til WalesOnline.

LES OGSÅ:

Her er Wales-lagets merkelige lagbilde fra kampen mot Østerrike. Foto: REUTERS

— Har brakt oss lykke

Og siden den gang har det blitt en lykkebringende «spøk».

— Det handler egentlig ikke om overtro, men det har brakt oss lykke. Så jeg tror ikke vi kommer til å ta et ordentlig bilde igjen, sier Ledley.

Han avslører at laget har hatt møter for å finne på nye måter å stå på.

I EM-kampen mot Portugal gikk det nesten. Rett antall spillere på hver rad, men Gareth Bale ødelegger symmetrien. Foto: NTB SCANPIX

Crystal Palace-spilleren Jonny Williams legger til:

— Jeg har vært med på et par av bildene, men det har vært et uhell for å være helt ærlig. Jeg tror bare vi ikke er spesielt flink til det, men nå gjør vi det bare på moro. Men jeg vet ikke helt hvor mye lenger vi kan gå, med mindre vi lar Wayne Hennessey (keeperen) stå på bakerste rad alene, sier han til WalesOnline.

Han sier at de likevel har en plan for neste kamp mot Serbia.