— Vi er tilnærmet skadefrie og har kontuinitet på trening. Det vil vi også ha i kamp. Jeg håper å kunne spille med de samme som mot Stabæk sier Start-treneren.

Det betyr at Martin Borre, Ole Martin Årst og Jon Midttun Lie får fornyet tillit på topp for Start. Nysigneringen Bernt Hulsker må trolig starte på benken.

— Jeg skal uansett være med å bidra hvis jeg får sjansen. Jeg føler meg i bra slag, sier Hulsker.

— Mange omtaler deg som cover til Ole Martin Årst, hva tenker du om det?

- Hulsker ikke bare cover

— Det er innlysende at jeg ikke gjør det selv. De som følger med vet at jeg kan spille på alle plasser i angrepsrekka, sier Hulsker.

— Bernt kan spille på flere plasser, og er ikke bare et cover. Han spiller nok ikke fra start mot Brann. Men det betyr ikke at han ikke kan være inne på laget mot Vålerenga neste helg, sier Bjørnebye.

To sto over

Fredrik Strømstad og Kristoffer Paulsen stod over dagens Start-trening med mindre skader, men begge er klare til kampen mot Brann søndag kveld. Bortsett fra det er det kun Geir Ludvig Fevang som figurerer på skadelisten til Start.

— Det ser veldig bra ut for tiden. Jeg ser det på kvaliteten på trening. Nå har vi hatt hele uker med nær sagt alle spillerne tilgjengelig, sier Bjørnebye.