Solli hadde ikke engang fått begynt på desserten under NISOs galla før han ble kåret til høyrekant på elitespillernes eget norske drømmelag.

– Det kom helt uventet på meg. Jeg har aldri vært med på årets lag jeg, så dette var skikkelig moro, sier Solli.

At han ble kåret av med— og motspillere synes han var ekstra stas.

– Det setter jeg veldig pris på. Jeg har hatt en god sesong, og dette er en bekreftelse på at andre synes det også, sier midtbanespilleren.

– Et fantastisk godt lag!

Hele fem av de elleve utvalgte på årets lag kom fra Brann. En av dem som ble hedret var midtstopper Kristjan Örn Sigurdsson.

Islendingen fikk plass på årets lag for andre år på rad, og synes ikke det er det minste rart at såpass mange Brann-spillere kom med.

– Vi vant jo serien, så da er det ikke uventet. Det er et fantastisk godt lag de har satt sammen, så jeg er jo glad for at spillerne synes jeg hører til på årets lag, sier Sigurdsson.

De tre andre Brann-spillerne på laget er Håkon Opdal, Thorstein Helstad og Martin Andresen.

– At vi har fått med spillere fra alle ledd i laget viser hvor solid Brann har vært i år. Jeg skulle ønske jeg kunne ha delt plassen med alle på Brann, for det fortjener de, sier Solli.

Håper på Tyrkia-spill

Som bevis på at han er med på årets lag har spillerne fått hvert sitt store fruktfat i glass. Solli er ikke i tvil om hvor den kommer til å havne.

– Den tar jeg med hjem til mamma til jul.

– Så hun kan vente seg fat i julegave?

– Nei! Jeg gir ikke bort noe jeg har fått, det er jo første bud, men jeg skal ha det i samlingen på gutterommet, sier han.

I dag samler landslagstroppen seg til forberedelsene før Tyrkia-kampen på lørdag. Nå håper Solli å få bidra på banen også for Norge.

– Jeg tar ingenting for gitt, men krysser fingrene for at jeg får noen minutter innpå. I og med at vi har sjanse til å komme til EM er dette en av de viktigste landslagskampene på mange år, så det hadde vært kjekt å fått være med å skrive historie, sier han.