Dag-Eilev Fagermo forlenger kontrakten sin med Odd til ut 2018-sesongen. Det betyr at han garantert ikke blir Rosenborg-trener fra neste sesong.

— Det har vært litt spekulasjoner om hans fremtid. Det er noen beilere som har meldt sin interesse, i hvert fall i avisene, og da er det veldig gøy for oss å legge den saken død, og fortelle at han er vår hovedtrener ut 2018, sier daglig leder Einar Håndlykken på en pressekonferanse.

- Legger den død

For kort siden bekreftet styreleder i Rosenborg, Ivar Koteng, at Fagermo kunne være en aktuell trenerkandidat for Rosenborg.

Men Fagermo sier at det ikke har vært dialog.

— Jeg har ikke ambisjoner eller drømmer om å trene noen andre. Jeg har ikke vært i dialog med, eller pratet med noen andre heller, sier han.

Han bekrefter at det har vært henvendelser, men ikke fra Rosenborg.

— Sa da legger vi den død, sier han på pressekonferansen.

Skjønner koblingen

Til NRK sier Fagermo at han ikke hadde tenkt på sin situasjon før styreformannen i Odd ba om et møte der temaet var en kontraktsforlengelse. Odd-treneren forstår at hans navn kobles til Rosenborg.

— Det er Nils Arne Eggen som er forbildet mitt, og i et sånt perspektiv forstår jeg at jeg blir nevnt. Men jeg har ikke noen drøm om å flytte til Trondheim, sier han.

Samtidig mener han at han kunne lyktes på Lerkendal.

— Jeg tror mine idéer ville lyktes i en storklubb, og at det er nettopp det en storklubb trenger. Såpass selvsikker er jeg, sier han.