Trond Fredriksen vurderer igjen å gjøre endringer på midtstopperplass.

I forrige kamp mot Odd fikk Tero Mäntylä sjansen, men han tok ikke vare på den. Nå kan Oddbjørn Lie bli neste som får sjansen sammen med Mikael Dyrestam mot Tromsø på søndag.

– Vi får se hva vi velger å gjøre, for vi har ikke bestemt oss. Men nå prøvde vi Oddbjørn for første gang på ei stund som stopper. Vi ønsket at han skulle få helheten i den treningen vi hadde som stopper, sier Fredriksen.

– Hva får dere med han i den posisjonen?

– Han har en fantastisk pasningsfot som vi ikke har fått brukt på samme måte som når han spiller venstreback. Vi får også en ledertype som kan bli viktig å ha i denne kampen, sier AaFK-treneren.

Aalesund-kometen Bjørdal ble utslitt: – Jeg spilte nok for mye i vinter

— Alltid like desperat

Lie selv legger ikke skjul på at han håper å få sjansen som midtstopper igjen.

– Sist jeg spilte der i en seriekamp var den siste kampen i fjor. Det er der jeg føler min beste posisjon er, men det viktigste for meg er å spille kamper, sier forsvarsspilleren som har spilt mest venstreback i år.

– Men det er ikke alltid slik at slik vi ser ut på torsdag, kommer vi til å se ut på søndag, sier han.

Trond Fredriksen måtte fjerne video med støtte til Arbeiderpartiet: - Det var dumt av meg.

Etter seks bortekamper på rad med tap, så er det liten tvil om at AaFK trenger et resultat på Alfheim stadion.

– Du er alltid like desperat etter å vinne igjen etter en dårlig opplevelse i sist kamp. Tromsø kjemper for livet og det må vi også gjør, for jo fortere vi får poengene vi trenger til bedre er det, avslutter forsvarsspilleren.