I forrige uke var Per-Mathias Høgmo i et hemmelig møte med Ole Martin Årst. Men det var ikke bare Årst som TIL-treneren var i møte med. Også Stabæks meget dyktige offensive midtbanespiller Johan Andersson er på ønskelista.

— Jeg kjenner til interessen fra Tromsø, ja. Jeg har snakket med Høgmo, og jeg synes det er interessant, sier Andersson til iTromsø.

- Du og Høgmo hadde en samtale i forrige uke?

— Ja, vi hadde det.

- Hvor konkret er det?

— Det var såpass konkret at han ville i gang med å snakke om betingelsene. I tillegg fikk jeg et bra bilde på visjonene i Tromsø og tanker rundt laget, sier Andersson, som vil bruke noen uker på å bestemme seg for hvor han spiller neste sesong.

Men Andersson, som er Bosman-spiller etter årets sesong, ønsker å avvente en avgjørelse inntil videre. Blant annet fordi han har snakket med tidligere Rosenborg-trener Janne Jönsson tidligere i år . Men etter det iTromsø kjenner til har dialogen der stoppet litt opp etter RBKs kjøp av andre spillere i sommer.

- Jeg har pratet med Janne. De har vist interesse. Jeg ønsker å få en fullstendig oversikt over alle de aktuelle klubber før jeg bestemmer meg , sier Andersson.

Selv om han ikke har bestemt seg for klubbvalg, tyder alt på at han forlater Stabæk.

— Det er siste året i Stabæk. Det ser slik ut. Stabæk er i en sånn posisjon at de ikke kan tilby ny kontrakt nå, så jeg er forberedt på det er det siste året.

TILs sportsdirektør, Morten Kræmer, vil foreløpig ikke si noe konkret angående TILs interesse for Andersson, men sier at TIL generelt har god oversikt over potensielle Bosman-spillere i Norge.

HEMMELIGE MØTER: I forrige uke satt Per-Mathias Høgmo i hemmelig møte med Ole Martin Årst. Nå viser det seg at han også har møtt Stabæks Johan Andersson (FVN-tipser).