RØDMERKET - BETALBILDE - PAPIR OG NETT OK - KUN ÉN GANGS BRUK! SPORTENLONDON, ENGLAND - JANUARY 31: ***EXCLUSIVE COVERAGE*** (MINIMUM USAGE FEE APPLIES PER IMAGE - 250 GBP OR LOCAL EQUIVALENT AND ONLINE RATE 125 GBP OR LOCAL EQUIVALENT) New signing Fernando Torres holds a Chelsea shirt as he signs for Chelsea FC at Stamford Bridge on January 31, 2011 in London, England. (Photo by Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images) Foto: Darren Walsh/Getty

Arsenals manager, Arsène Wenger, er ikke nådig i omtalen om London-rivalen, etter at de brukte over 650 millioner på spillerkjøp mandag.

Chelsea skaffet seg både Fernando Torres og David Luiz før vinduet stengte mandag.

Dobbeltmoral

Franskmannen mener klubben viser tegn til dobbeltmoral etter kjøpene.

— Chelsea støttet tiltaket om finansiell fair-play. På morgenen kunne de vise til et tap på 70 millioner pund og på ettermiddagen bruker de 75 millioner pund på nye spillere. Hvor er logikken i det, sier manageren til Sky Sports .

UEFA har annonsert at pengesekken skal snøres inn innen 2014. Klubbene vil da ikke ha mulighet til å bruke mer en de tjener over en treårs-periode.

Tror på flere forsterkninger

Wenger tror nå Chelseas russiske eier vil spytte inn mer penger når vinduet åpner til sommeren.

— En periode var det ikke godt å vite om det kom noe mer. Med disse overgangene har Abramovitsj vist at han mener alvor og det forteller oss hva som venter til sommeren, sier Wenger.

Han tror klubben har skaffet seg en kvalitetsspiller i Torres.

— De kjøpte en god spiller som har vunnet verdensmesterskap og europamesterskap. Utifra det er det bare et spørsmål om hvor mye man er villig til å bruke av penger, sier Wenger, som unnlater å svare konkret på om spilleren var overpriset.