I går sprakk nyheten om at Røas Marie Knutsen, Siri Nordby, Guro Knutsen, Marit Fiane Christensen og Lene Mykjåland takket tirsdag nei til videre landslagsspill på grunn av misnøye med Berntsens ledelse.

I dag spilte Røa sin nest siste kamp for året. Den regjerende seriemesteren sparte en rekke spillere, og slet seg til en ettmålseier mot svakt plasserte Amazon Grimstad.

Etter kampen ville alle ha en kommentar fra Mykjåland og Fiane Christensen, som var de to eneste av de fem tidligere landslagsjentene som spilte kampen på Fevik stadion.

— Dere fikk nok å gripe fatt i på pressemeldingen. Det er mulig vi kommer med mer senere, sa Mykjåland.

Det samme uttalte Fiane Christensen.

- Trist og leit

Røa-trener Geir Nordby hadde litt mer på hjertet.

— Det er trist og leit at slike situasjoner skal oppstå, men sånt kan være sunt. Nå kan man luke bort en del skrams som har vært der, og jeg håper det blir luket bort, sier han.

Nordby var uansett storfornøyd med de tre poengene i dag.

Jeg er strålende fornøyd med at vi vinner. Vi manglet en del spillere i dag, men vi har en bred stall, så vi fikk prøvd en del spillere som ikke har spilt så mye tidligere i sesongen. De svarte godt på tiltale, sier Nordby.

Amazon-trener Tor Martin Hegrenes var fornøyd med innsatsen til spillerne sine.

— Vi står på bra i duellene, men spillmessig er jeg misfornøyd. Vi blir altfor stresset, og har altfor mange balltap, sier Hegrenes.

Nære uavgjort

Vertene spilte jevnt med Røa før hvilen, og kunne ha tatt ledelsen når Stine Sannes fikk knalltreff fra 20 meter når halvtimen var spilt. Ballen føk som et prosjektil i krysset, traff tverrleggeren, og spratt ned fem centimeter fra streken.

Få minutter senere fyrte Sara Huffmann av fra 12-13 meter. Ballen gikk via en Amazon-spiller og i mål.

Etter pause var Røa best, men på overtid kunne Karianne Heggem ha sikret Amazon ett poeng. Spissen ble spilt helt alene gjennom, men bommet totalt på avslutningen, som gikk meteren utenfor.