Bayern er det beste laget i Tyskland og har så langt denne sesongen imponert. Likevel måtte det en kalddusj til for at laget skulle våkne mot Tarik Elyounoussis Hoffenheim.

Etter en drøy halvtime utnyttet Niklas Süle en feil fra Bayern-keeper Manuel Neuer og sendte hjemmelaget opp i 1-0. Da så det ut til at Hamburgs 30 år gamle rekke på 36 seriekamper uten tap skulle bli stående ensom i historiebøkene. Men Bayern ønsket det annerledes.

Før pause utlignet Mario Mandzukic etter pasning fra Franck Ribéry. I annen omgang var det Thomas Müllers tur til å tegne seg på scoringslisten.

Elyounoussi fikk spille de siste 13 minuttene, men flere mål ble det ikke.

Sjelden seier

Omar Elabdellaoui og hans Eintracht Braunschweig sliter tungt i 1. Bundesliga. Men lørdag fikk laget en sjelden opptur på eget gress mot Leverkusen. Etter å ha holdt nullen i 80 minutter satte Dominick Kumbela inn kampens eneste mål. Braunschweig holder dermed følge med Freiburg i bunnen av tabellen, som slo Nürnberg 3-0 på bortebane. Elabdellaoui spilte hele kampen.

Per Ciljan Skjelbred var også i aksjon lørdag. Han klarte ikke å hindre at Hertha Berlin tapte 0-2 for Schalke. Adam Szalai og Julian Draxler scoret målene. Skjelbred ble byttet ut med 17 minutter igjen å spille.