Den tidligere Rosenborg-backen har hatt en tung tid i Fulham. Høyrebacken har fått svært lite spilletid, og forholdene har blitt ytterligere forverret etter at Mark Hughes tok over sjefsstolen da Roy Hodgson forsvant til Liverpool.

— Akkurat nå føles det ganske håpløst, sier Stoor til fotbollskanalen.se.

Han har ikke fått spilletid i serien, og ikke en gang i ligacupen har han fått muligheten i Fulham-forsvaret. Også der måtte han finne seg i en plass på tribunen.

— Jeg mener at jeg iallfall skal spille i ligacupen om jeg skal bli værende her. Men treneren ser det tydeligvis ikke på samme måten, sier han.

Nå vil han bort - men klubben går ikke med på hva som helst. Etter svært få sjanser på førstelaget har han bedt klubben rive i stykker kontrakten hans slik at han kan gå gratis til en ny klubb. Det viser seg å være vanskelig.

- Fulham går ikke med på det, så nå må en klubb komme og kjøpe meg for relativt mye penger hvis jeg skal komme meg vekk slik jeg ønsker, sier en frustrert Stoor.

Stoor var tidligere i år aktuell for Viking, men en overgang kom aldri i stand. I den senere tid har det dukket opp interessenter fra Hellas - men ingen har kommet med bud på spilleren.

Overgangsvinduet stenger på tirsdag.