Trondheims-Ørn betaler flybillettene til hjemmekampene slik at hun kan flytte til Oslo sammen med ektemannen Ståle.

Den plutselige enigheten mellom Rosenborg og Lyn som gjorde Ståle Stensaas til Lyn-spiller de neste to årene, tvang Trondheims-Ørn til å finne en rask løsning for å beholde sin midtbanekriger:

— Ståle legger ned utrolig mye tid på fotballen og ønsker å spille. Dette er en mulighet for ham som vi ikke kunne si nei til. Nå skal jeg pendle mellom Oslo og Trondheim til 1. juli, og så skal vi se hvordan det fungerer, sier Trine Nordgård Stensaas som knapt har rukket å summe seg etter Ståles overgang gikk i orden.

Enige ut juni

Sent lørdag kom hun hjem fra sesongforberedelser med Ørn på La Manga - nå er hun i gang med å forberede familiens flytting til Oslo. Ordningen med Ørn betyr at hun spiller for klubben i alle fall ut juni, og at hun kan få med seg tolv seriekamper og tre cuprunder.

— Det er jo Gøril Kringen som skal ta ut det beste laget, sier hun ydmykt.

Men hun legger ikke skjul på ambisjonene hun har.

— Selv om det ikke er optimalt for meg å pendle, så vil jeg spille for Ørn. Det er det laget jeg har jobbet og slitt med i hele vinter. Vi har slitt med mye skader i oppkjøringen, men jeg har troen på at vi kommer til å gjøre det bra, sier 26-åringen.

Hun har ennå ikke den nye treningshverdagen sin klar i detalj, men har klare tanker om hvordan det skal la seg løse.

To feriedager

— Det er snakk om at jeg kan trene med juniorherrene til Lyn. I tillegg skal jeg sjekke om jeg kan trene med Asker, Kolbotn eller Røa, sier Nordgård Stensaas som har 67 eliteseriekamper for Ørn på samvittigheten.

Hun har sagt opp jobben sin og har fått løfter fra Lyn om hjelp til å finne en ny arbeidsgiver. Men det er ikke snakk om flyttetil hovedstaden for godt.

— Vi skal tilbake til huset vårt om to år. Vi kan jo ikke la datteren vår glemme hvordan det er å snakke trøndersk, ler hun.

Etter tap, uavgjort og seier med Ørn på La Manga, er Trine klar til å nyte påsken. Til sammen skal fotballparet ha to dager medpåskeferie - så er de klare for en ny sesong med fotball.

NB! Lise Beate Bye (24) fikk tillit av Ørn-trener Gøril Kringen da Team Strømmen ble slått 2-1 på fredag. Det betyr at hun kanbelage seg på en sesong som førstemålvakt mens 19 år gamle Runa Barli blir andrevalg.