Rosenborgs Jonas Svensson sammenligner Gary Hogan med José Mourinho. Rosenborgs Jonas Svensson sammenligner Gary Hogan med José Mourinho. Foto: Stjørdals-Blink/NTB Scanpix

RBK-stjernen sammenlikner Blinks trener med Mourinho etter Molde-triumfen

Hadde full kontroll mot Nardo – hyller Blinks Molde-skalp.

TRONDHEIM (adressa.no): På vei av kunstgresset, etter å ha slått Nardo oppskriftsmessig 4-1, fikk RBK-spillerne sluttresultatet fra Stjørdal over høyttaleranlegget.

Blink 2. Molde 1. Slutt.

Da ble det stor stemning særlig blant nord-trønderne i Rosenborg-trøya. For er man lokalpatriot, så er man lokalpatriot:

— Det var sjukt å få sluttresultatet fra Stjørdal. En skalp. Jeg er veldig overrasket over at de klarte det, sier Fredrik Midtsjø, som tilbrakte oppveksten i Blink før han ble RBK-spiller.

Halvt stjørdaling

— Jeg er halvt stjørdaling, mamma er derfra, skynder Jonas Svensson seg å si når adressa.no snakker med han.

— Det er en prestasjon, og en svært solid taktisk manøver fra trener Gary Hogan før kampen, fortsetter backen – og tenker på oppslaget i Adresseavisen onsdag.

Fredrik Midtsjø. Foto: Kim Nygård

Der mente Hogan at Molde-kampen var sesongens minst viktige, og at han vurderte å rullere kraftig på laget til kampen.— Det er kun José Mourinho som kan måle seg med det utspillet der. Han sa jo nærmest at han håpet å tape kampen, smiler Svensson.

Imponert Bruttern

Også trener Kåre Ingebrigtsen lot seg imponere etter selv å ha kommet seg trygt til 4. runde.

— Selvfølgelig er det imponerende at et lag fra 2. divisjon slår ut et eliteserielag, sier han, men legger til at han er aller mest opptatt av hva RBK selv leverte.

— Og vi tok oss solid og greit til 4. runde. Det er på en måte da cupen starter.

Midtsjø, som kom inn som innbytter mot Nardo for å bli spart til helga, satt med et bredt glis i maxi-taxien fra Nissekollen tilbake til Lerkendal.

— Det er godt for oss at Molde er slått ut. Men for min del er det kjempeartig med Blink. Det er det, altså, sier han.