Armenia overrasket igjen med en ny bortetriumf med 2-1 over Tsjekkia på bortebane. Den tidligere Sovjet-staten har tatt samtlige av sine ni poeng på bortebane.

I juni sjokkerte Armenia med en kruttsterk 4-0-seier over Danmark i Parken.

Mot Tsjekkia sendte Karlen Mkrtchyan bortelaget i føringen etter en halvtime. Arsenal-spiller Tomas Rosicky ga tsjekkerne håp med en utligning 20 minutter før slutt.

Men langt ut i overtiden slo Armenia til igjen da Gevorg Ghazaryan ordnet 2-1. Armenerne trives best på tur i Europa. Laget har tapt samtlige hjemmekamper til nå i kvalifiseringen, inkludert et 0-1-tap for Malta.

Gruppeleder Italia slo Bulgaria 1-0 etter mål fra Alberto Gilardino like før pause. Italienerne leder med sju poeng og cruiser mot VM.

VM-håpet lever for danskene

Danmark kan fortsatt drømme om VM-sluttspill etter en knepen 2-1-seier borte mot Malta fredag.

Danskene imponerte ingen på middelhavsøya, men gjorde jobben. Morten Olsens menn skal likevel få en knalltøff kamp om VM-billettene til Brasil.

På Malta virket de danske gjestene usikre i mye av det de foretok seg. Seieren var hele tiden i fare.

Leon Andreasen ga Danmark ledelsen etter bare ett minutt. De fleste regnet da med at bortelaget kom til å kontrollere inn en grei seier, men slik gikk det ikke.

Keeper Stephan Andersen måtte gjøre flere gode redninger, men klarte ikke å avverge Maltas frisparkmål ved Clayton Failla sju minutter før pause.

Tottenham-spiller Christian Eriksen var sentral da avslutningen hans gikk i mål via tverrliggeren og ryggen til Malta-forsvarer Ryan Camilleri etter 52 minutter.

Danmark ligger på femteplass med ni poeng i gruppe B, men har kun ett poeng opp til Bulgaria på annenplassen som gir omspill i november. Danskene må uansett heve spillet kraftig om de skal være i stand til å snyte konkurrentene bak Italia.

Få fakta fra alle kveldens landskamper her!