José Mourinhos Chelsea fikk to kjempemuligheter før pause mot Dynamo Kiev, men maktet ikke å omsette dem i nettsus. Etter hvilen kneblet vertene London-laget, og oppgjøret endte målløst.

KRITISK: José Mourinho var frustrert over dommerne etter tirsdagens kamp. Her takker han Dynamo Kiev-manager Serhij Rebrov for kampen.

Mourinho er klar på at Chelsea ble snytt for straffespark og er generelt lite fornøyd med dommer Damir Skominas prestasjon.— Dommeren var svak og naiv, var Mourinhos første kommentar i intervjuet med BT Sports etter kampslutt.

Det er bare én uke siden Mourinho ble straffet av det engelske fotballforbundet for sin kritikk av dommeren etter tapet for Southampton tidligere i måneden.

Chelsea-trioen Eden Hazard, Willian og Nemanja Matic fikk alle muligheter til å sende gjestene fra London i føringen mot Dynamo Kiev tirsdag. De to førstnevnte fikk de aller største.

Stolpetreff

Chelsea-angriper Eden Hazard traff utsiden av stolpen etter bare ni minutters spill, men Matic' mulighet var enda større. Etter 21 minutter fikk serberen ballen med seg inn i vertenes boks, men fra meget god posisjon plasserte midtbanespilleren ballen like utenfor venstre stolpe. Like før Matic' sjanse burde Chelsea kanskje ha fått straffespark da Cesc Fàbregas gikk ned i boksen, men dommer Damir Skomina viftet vekk protestene.

MÅLLØST: Chelseas Diego Costa i kamp med Dynamo Kievs Aleksander Dragovic. Foto: Action Images via Reuters / John Sibley Livepic/NTB scanpix

Gjestene presset på for ledelse før pause, men Kiev holdt unna.Like etter pause var Willian eventyrlig nære å gjøre 1-0 til bortelaget. Angrepsspilleren curlet på vakkert vis et frispark over muren, men ballen smalt i tverrligger og ned på strek. Hjemmelaget fikk klarert med nød og neppe.

Vertene mer med

Etter kjempemuligheten våknet Dynamo Kiev til liv. Artem Kravets fikk en meget god mulighet etter 62 minutter, men Chelsea-keeper Asmir Begovic vartet opp med en flott redning.

Chelsea kom mer og mer uten press mot slutten av kampen, men red av stormen.

Vertene fikk en stor mulighet like før slutt, men innbytter Junior Moraes' avslutning fra kort hold ble reddet av en pigg Begovic.

— Vi traff stolpen to ganger, og vi gjorde en god defensiv kamp mot et farlig lag. Å tape denne kampen ville ikke ha vært bra for oss, sa Mourinho etter kampen ifølge BBC.

Matchen endte dermed 0-0 og ga poengdeling. Samtidig vant Porto 2-0 mot Maccabi Tel Aviv i den andre kampen i gruppe G.

Dermed leder Porto med sju poeng etter tre kamper. Dynamo Kiev følger to poeng bak, mens Chelsea har fire poeng. Tabelljumbo Maccabi har null mål og null poeng. (Aftenposten/NTB)