Skotten har fått en halvgod start i sjefsstolen på Old Trafford. Bare seier er godt nok når tyskerne gjester «Drømmenes teater». Statistikken taler for United, som ikke har tapt en åpningskamp i Champions League på 17 år, men samtidig har Leverkusen alt å vinne tirsdag.

— Stemningen er god i Bayer-troppen. Vi har ikke mye å tape i England. Manchester United er klar favoritt. Det er et bra utgangspunkt og en flott start for oss, sier Leverkusen-spiss Son Heung-min.

Moyes har så vidt fått føle Champions Leagues sus, men har ikke nådd gruppespillet. I 2005 tapte Everton 2-4 sammenlagt for spanske Villarreal i tredje kvalifiseringsrunde.

- Jeg er virkelig opprømt over å få være med på dette. Jeg har hatt noen gode opplevelser i europaligaen, men ingenting i nærheten av Champions League. Vi skal gjøre hjemmeleksen vår og sørge for at vi er best mulig forberedt, sa han til Uniteds TV-kanal i helgen.

Fornøyd med trekningen

For mange kan rødtrøyenes gruppetrekning virke heldig. Laget skal også opp mot Real Sociedad (Spania) og Sjakhtar Donetsk (Ukraina). Moyes minnet om at det ikke er noen lettvektere United får bryne seg på. Samtidig må alle lag slås om klubben skal hente Champions League-trofeet til England igjen.

- Når lagene ble nevnt, var det noen jeg ikke ønsket og andre jeg ville vært tilfreds med. Jeg er relativt fornøyd.

— Å trekke Real Sociedad fra siste seedingsnivå var tøft. De har gjort det bra i Spania og fikk et flott resultat mot Lyon da de nådde gruppespillet. I tillegg gjør Leverkusen det bra i Tyskland, mens vi får en lang reise til Donetsk, sa Moyes.

United deltar i gruppespillet i Champions League for 18. år på rad. I 1996 tapte klubben 0-1 for Juventus i første oppgjør. Siden den gang er det blitt ni seirer og sju uavgjorte i åpningskampene.

(©NTB)