ØNSKET I DANMARK: Martin Ørnskov (t.v) står på listen til Brøndby. ØNSKET I DANMARK: Martin Ørnskov (t.v) står på listen til Brøndby. Foto: Anders Minge

- Vi har ikke hørt fra Brøndby

Arne Larsen Økland avviser at de er i dialog med Brøndby om et salg av Martin Ørnskov.

STAVANGER (Aftenbladet): — Brøndby har ikke vært i kontakt med oss, og så lenge det ikke har vært noen konkret dialog er dette en ikke-sak for oss, sier Økland.

Det er danske Ekstra Bladet som tirsdag melder at Brøndby er i dialog med Viking om et salg av den danske midtbanespilleren. Ifølge den danske avisen er Ørnskov høyt oppe på klubbens prioriteringsliste foran det kommende overgangsvinduet.

Brøndbys trener Thomas Frank bekrefter også at Ørnskov er interessant.

— Ja, det er han, men han er flere klubber som er interessert i ham, sier Frank til ekstrabladet.dk.

Den danske avisen skriver også at prisen på Ørnskov skal ligge på rundt 2 millioner kroner.

— Ingen har kommet til oss og forhørt seg om prisen på Martin. Samtidig er det slik at alle spillerne våre er til slag, men da må prisen være riktig, sier Økland.

Ønsket også i fjor

Ørnskov var ønsket av Brøndby, Nordsjælland og Odense i fjor sommer. Da innrømmet Ørnskov at starten på Viking-karrieren hadde vært vanskelig og at han slet med å tilpasse seg den norske måten å spille fotball på. Ørnskov ble likevel værende i Viking, og seneste for noen uker siden uttalte han til Aftenbladet at han trivdes veldig godt i både Viking og Stavanger, men at man aldri vet hva framtiden vil bringe.

Ifølge Økland har ikke Ørnskov bedt om å få forlate klubben.

- Nei, mitt inntrykk er at han har funnet seg godt til rette i Stavanger , sier Økland.

Ørnskovs agent, Michael Bolvig, ønsker ikke å si for mye om saken.

— Jeg kan si at det er et interessant prosjekt de har startet på i Brøndby. Om Martin er en del av det, har jeg ingen kommentar til, sier Bolvig.