Heerenveen — Molde 1-2 (1-4 sammenlagt):

HEERENVEEN (Rbnett): Heerenveen: Spissen drepte all spenning da han scora 1-0-målet etter drøyt femti minutters spill av returkampen mot Heerenveen.

Nå håper han Molde skal trekke gamleklubben Udinese i gruppespillet.

— Udinese er jo med, så det hadde vært veldig morsomt å slå de, men det hadde også vært morsomt å møte lag som Liverpool og Tottenham. Men det er mange gode lag igjen. Inter er vel også med, så det er mange fine klubber vi kan trekke, sier Berget.

Han beskriver 1-0-scoringen sin slik:

- Jeg ble spilt alene gjennom, og så kom han forsvarsspilleren (Ramon Zomer) i hundre inn fra sida. Da er det ofte at de ønsker å blokkere skudd, så da dro jeg ballen tilbake og satte den. Det var deilig selvfølgelig, for da visste vi at de måtte score fire. Det gjør gjorde også at det løsnet litt for oss , sa Berget - som nå har to mål på bortebane i europacupen.

— Det er en fin trend som jeg håper fortsetter, sa spissen med et smil.

(Artikkelen fortsetter)

Magnus Wolff Eikrem ser ut til å bli i Molde også videre i høst (Foto: Erik Birkeland)

Vektla førstemålet

Det håper nok også Magnus Wolff Eikrem som beskrev seieren som «j**ig» deilig.

— Da vi fikk det første målet så burde vi kanskje scoret tre-fire til, faktisk. Vi gjorde en veldig bra bortekamp, igjen, men så lenge det var 0-0 så var det jo spenning. Men da vi fikk det første målet så punkterte vi kampen, sa Eikrem.

Han har vært koblet både til Ajax og PSV de siste dagene, men går langt i å love at han blir i Molde i alle fall i seks måneder til.

— I fotball så vet man aldri, men det er ikke mer enn én dag igjen av dette overgangsvinduet og jeg tror ikke det blir noe nå. Nå er vi i Europa League, som var et av målene våre, og det er helt fantastisk. Det vil jeg være med på, sa Eikrem.

Ingen hast

Han avviser at ryktene påvirker han og spillet hans.

— Absolutt ikke. Det er ikke noe jeg tenker på når jeg spiller.

- Er du villig til å reise nå hvis det kommer et tilbud?

— Hypotetiske spørsmål har vi lært oss å ikke svare på. Jeg er veldig fornøyd med situasjonen min i Molde, men hvis Real Madrid vil ha meg i morgen så er det en litt annen sak. Men det tror jeg ikke, sa Eikrem.

— Jeg regner med å være med på flyet til Bergen i morra, sa midtbaneeleganten.