17
17 I. Halgunset
17 Ingvald Sandvik Halgunset
Innbyttere: Knut André Søyland, Jo Stalesen, Henrik Elvevold, Heine Åsen Larsen, Chris Sleveland, Horenus Taddese, Andreas Helmersen, Magnus Sandvik Høiseth
Hei, og hjertelig velkommen til livedekningen av oppgjøret mellom Fløy og Egersund i cupens andre runde!
Dette er to lag som kjenner hverandre godt etter mange år mot hverandre i 2. divisjon, før Egersund tok steget opp til OBOS-ligaen før denne sesongen. Egersund har dog ikke tapt mot Fløy på de siste 14 kampene. Sist de møttes var i fjor, da Egersund vant den ene kampen 1-0, og den andre endte 0-0. Fløy vartet opp med en ekte cupbombe da de slo ut eliteserielaget Sandefjord i første runde. Egersund på sin side slo Vidar 1-0.
Egersund har fått en knallsterk sesongstart i OBOS-ligaen, og med seieren over Aalesund sist runde er fasit sju poeng og fjerdeplass etter tre runder spilt. Fløy på sin side har hatt en serieåpning helt på det jevne i PostNord-ligaen, hvor de står med en seier, en uavgjort og ett tap på de tre første kampene.
Vi er tilbake med lagoppstillinger og siste nytt nærmere kampstart. Vel møtt!
Lagene er klare! Begge lagene matcher hverandre i en 4-3-3. Ikke store overraskelser hos hjemmelaget. Egersund på sin side sparer mange spillere i kveld, noe som betyr en fin mulighet til å vise seg frem. En av de er tidligere Bryne-spiss Jørgen Voilaas, som nok er tent før dette oppgjøret. Det nærmer seg avspark!
Kampstart
Egersund sparker i gang oppgjøret!
Hjørnespark til Egersunds IK
1' Frispark til Flekkeroy IL
3'
4' Frispark til Flekkeroy IL
6' Kongerud avslutter fra distanse, men hjemmelagets første avslutning blir av det ufarlige slaget. Langt utenfor.
7' Frispark til Flekkeroy IL
8' Frispark til Egersunds IK
10' Relativt rolig åpning på kampen, hvor Egersund har vært nærmest scoring med Dahlby.
11' Hjørnespark til Egersunds IK
12' Dahlby er nære på å spilles gjennom, men Egersunds nummer 9 når akkurat ikke frem.
13'
13' Hjørnespark til Flekkeroy IL
14' Egersund spiller med en femmer bak når de forsvarer seg, hvor Dia trekker ned som en tredje stopper.
15' Frispark til Egersunds IK
17' Frispark til Egersunds IK
20' Rolige minutter utpå kunstgresset her nå. Egersund startet kampen best, men det har jevnet seg litt ut nå som vi nærmer oss halvspilt førsteomgang. Sjansestatistikken viser 1-1.
21' Frispark til Flekkeroy IL
22' Frispark til Egersunds IK
25' Mye dueller og lite finspill for øyeblikket.
26' Frispark til Egersunds IK
28' Frispark til Flekkeroy IL
28' Gult kort til Oskar Opsahl på Egersunds IK
30' Grei mulighet for gjestene. En fin overgang fra de gule og svarte. Halgunset slår ballen ut til venstre, hvor Opsahl legger inn. Han treffer en medspiller på bakerste stolpe, men skuddet går i nettveggen.
31' Fløy er nære på å spille seg gjennom, men Dia gjør en viktig inngripen! Hjemmelaget roper på tilbakespill, men det ser greit ut å la den gå.
34' Egersund med ballen i laget nå, mens de jakter kampens første scoring. Hjemmelaget står dog godt i mot.
36' Osestad er nære på å plukke en løs ball i Egersund-forsvaret, men gjestene slipper med skrekken.
36' Frispark til Flekkeroy IL
36' Dahlby nære på å komme til en god mulighet, men skuddet går rett i blokka!
36' Hjørnespark til Egersunds IK
39' Hjørnespark til Flekkeroy IL
40' Gjestene forsøker å kontre etter corneren, men det blir for upresist på siste tredjedel.
40' Frispark til Egersunds IK
40' Frispark til Flekkeroy IL
42' Det tikker mot pause på Flekkerøy, og det er lite som tyder på at vi skal få en scoring før den tid.
43' Tidlig innlegg fra venstre retning Dahlby fra gjestene, men det blir for upresist og Kristiansen plukker enkelt.
45' Pause
Det står 0-0 til pause på Cemo Arena på Flekkerøy, etter en relativt kjedelig førsteomgang. Gjestene startet best, men hjemmelaget spiste seg litt og litt inn i kampen utover i omgangen. Lagene har hatt en mulighet hver, men ikke maktet å score. Jeg kan nesten garantere mer action i andreomgang. Heng med!
45' 2. omgang
45' Spillerbytte Flekkeroy IL - Elias Nahiry går på, Elias Nahiry går av
45' Hjemmelaget med et bytte i pausen.
45' Frispark til Egersunds IK
47' Nahiry med en lang ball retning Osestad, men Falchener har kontroll.
47' Frispark til Flekkeroy IL
49' Opsahl utfordrer å venstresiden, men Lien stopper vingbacken.
49' Gult kort til Ingvald Sandvik Halgunset på Egersunds IK
49' Frispark til Flekkeroy IL
50' Voilås med et fint hælspark til Dahlby, men Fløy får gitt til corner!
50' Hjørnespark til Egersunds IK
51' Frispark til Flekkeroy IL
52' Frispark til Egersunds IK
53' Frispark til Egersunds IK
55' Egersund styrer kampen nå, og har fått den litt inn i det sporet de nok ønsket i førsteomgang.
56'
58' Hjørnespark til Egersunds IK
59' Frispark til Egersunds IK
60' Det gjøres klar noen bytter på sidelinjen.
60'
61' Spillerbytte Flekkeroy IL - Simon Valand går på, Simon Valand går av
62' Spillerbytte Egersunds IK - Chris Sleveland går på, Chris Sleveland går av
63' Frispark til Flekkeroy IL
64' Frispark til Flekkeroy IL
66' Egersund med initiativet nå, men Fløy står fortsatt godt i mot.
66' Gult kort til Ådne Midtskogen på Egersunds IK
67' Frispark til Flekkeroy IL
68' Frispark til Flekkeroy IL
68' To gule kort til Ådne Midtskogen på Egersunds IK
69' Da blir det 11 mot 10 de siste 20 minuttene her!
70' Stopp i spillet i det Nahiry får seg en smell i hodet.
71' Spillet fortsetter. Egersund med ballen i laget.
72' Hjørnespark til Egersunds IK
74' Spillerbytte Egersunds IK - Heine Åsen Larsen går på, Heine Åsen Larsen går av
74' Spillerbytte Egersunds IK - Magnus Sandvik Høiseth går på, Magnus Sandvik Høiseth går av
75' Dobbelbytte fra Egersund i jakten på en utligning med en mann mindre på banen.
77' Mål for Egersunds IK, Kristian Kjeverud Eggen scorer!
79' Kan Fløy svare?
79' Innlegg fra venstre fra vertene, men Klemensson fanger enkelt.
80' Frispark til Egersunds IK
81' Eggen fra distanse, men det blokkeres før ballen spretter inn til Kristiansen.
82' Frispark til Egersunds IK
84' Frispark til Egersunds IK
84' Gult kort til Xiaolong You på Flekkeroy IL
84' Sleveland blir liggende etter taklingen fra You, men han kommer seg på beina til slutt.
87' Lien legger inn fra høyre, men Egersund får klarert.
87' Spillerbytte Egersunds IK - Horenus Taddese går på, Horenus Taddese går av
87' Spillerbytte Egersunds IK - Jo Stalesen går på, Jo Stalesen går av
88' Frispark til Flekkeroy IL
90' Frispark til Egersunds IK
90' Fire minutter å gjøre det på for hjemmelaget.
90' Hjemmelaget vinner en corner!
90' Hjørnespark til Flekkeroy IL
90' Nå begynner det å haste for hjemmelaget.
90' Kampen er slutt
Der er det over, og Egersund vinner til slutt 1-0 over Fløy! Hele kampen var relativt jevnspilt, og det så litt mørkt ut for gjestene når de fikk rødt kort da Midtskogen fikk to gule kort på under to minutter halvveis i andreomgang. Egersund tok seg likevel sammen, og går oppskriftsmessig videre i cupen takket være en fin heading fra Eggen rundt et kvarter før slutt. Med det takker jeg for følget, og ønsker deg en strålende onsdagskveld videre!