– Det er jo bra at vi leder, men vi får jo håpe på noen flere stemmer utover dagen, sier dyreparksjef Per Arnstein Aamot til Fædrelandsvennen mandag morgen.

Med 81 prosent av stemmene har de en komfortabel ledelse, men med kun 123 stemmer totalt sett, er det lite mobilisering som skal til for å endre på tallene.

Dyrepresentasjon og e-post

Med tanke på at femtiårsjubilanten Dyreparken har én million årlig besøkende og Palmesus 30.000 festglade publikummere burde det være en smal sak å sanke flere stemmer.

– Vi oppfordret alle til å stemme på oss under dyrepresentasjonene søndag, samtidig som vi sender ut e-post til årskortholdere med oppfordring om å stemme, fortsetter Aamot og legger til at antall stemmer så langt er noe skuffende.

– Ikke brenne kruttet for tidlig

– Likegyldighet er jo det verste, som de sier i stortingsvalg. Samtidig vil vi ikke brenne kruttet for tidlig, sier Aamot.

Palmesus, representert ved Fedde Le Grand som spilte lørdagen på årets strandfest, hadde kun fått 23 stemmer etter at kvartfinalen mot Dyreparken var halvspilt. Foto: Thomas Hegna

Fædrelandsvennen har ikke fått kontakt med Palmesus mandag morgen.

Slik stemmer du

Stem på Dyreparken ved å sende sms til 03811 og skriv "BEDRIFT E". Stem på Palmesus ved å sende sms til 03811 og skriv "BEDRIFT F".

Kvartifinalen startet søndag 25. september klokken 08.00 og avsluttes tirsdag 27. september klokken 08.00.

Stemmeregler

Vi godkjenner bare en stemme fra samme mobiltelefon i hver av kvartfinalene. Ordinær sms-takst gjelder.

Husk mellomrom mellom BEDRIFT og bokstaven på bedriften.

Mottakssystemet for sms aksepterer bare stemmer fra mobiltelefoner med norske telefonnumre.