— Med sitt engasjement for de ansatte, bedriften og bransjen er Geir Skåla en verdig vinner av «EY Entrepreneur Of The Year 2014», region Sør.

Slik, ifølge en pressemelding, endte regionfinalen for Agder, Telemark og Vestfold i Kilden torsdag kveld. I konkurranse med totalt 320 aktuelle kandidater går Geir Skåla fra livbåtprodusenten Norsafe Holding AS i Arendal videre i vekstskaperprogrammet som Ernst & Young står bak.

«Geir Skåla har gjennom bevisste prioriteringer og strategiske valg utviklet virksomheten til å bli verdens største i sin bransje. Nyskapende og teknisk avanserte produkter tilpasset det markedet til enhver tid krever, har vært nøkkelen til suksess. Vekstskaperen har skapt en intern vinnerkultur i en svært innovativ virksomhet, som er godt posisjonert for videre vekst», lød mer av jurybegrunnelsen i den samme pressemeldingen.

Skåla går nå videre til den nasjonale finalen i Oslo, der landets fremste vekstskapere skal kåres tirsdag 25. november. I tillegg går Alf-Arne Nøsted fra Nøsted Gruppen AS, Morten Andresen fra Imatis AS og Tom Arne Aamodt fra Tom Arne Aamodt AS videre til nasjonal finale. Den nasjonale vinneren representerer deretter Norge i den internasjonale finalen i Monaco neste sommer.