De siste årene har kvinner tatt helt av i media, og dette går dessverre ut over mange menn. Jeg kan forstå at dette med likestilling vekker følelser hos jenter, men på nettet har det jaggu blitt en skikkelig syklubb. Nå kan ikke radioverter slenge ut en liten spøk, eller legge ut bilder av bryster og gledespiker, uten at såkalte "feminister" reagerer med følelsesladde kronikker.

Les også: Feminister — kvinner som hater menn?

Dere er for sensitive

Vær så snill, lille venn; ikke vær så streng. Det er jo bare humor! Det er i overkant sensitivt, vi må da klare å være voksne mennesker. Dere må jo forstå, søte dere, at verden ikke er sånn at menn og kvinner er like. Husk at gutter og jenter har forskjellige egenskaper, som må dyrkes for å få suksess.

En jentes praktiske verdi kommer av å føde, i tillegg til det praktiske hun gjør hjemme.

Gutter må bli flinke til å tjene penger, stå opp for seg selv og så videre. Jeg kan forstå at dette er vanskelig for dere å skjønne, fordi den praktiske verdien til en mann er annerledes. En jentes praktiske verdi kommer av å føde, i tillegg til det praktiske hun gjør hjemme.

Derfor er det slik at jenter er mer sensitive og skjøre enn menn, og det er det viktig å la ungene forstå fra tidlig alder. Kjønnsforskjellene er reelle og spesielt menn trenger å bli oppfostret på en spesiell måte - så ikke statsfeminsmen gjør han til en som ikke kan ta vare på kona og ungene sine.

PMS går utover oss

Hvorfor må dere alltid ta slike ting så seriøst? Det er så dumt at dere opplever det som nedverdigende. Likevel er det så typisk at det er kvinner som kommer med så bastante meninger. Det er likevel forståelig med alle de hormonene jenter har i kroppen, og det er synd at deres PMS gang på gang skal gå utover alle oss andre.

Les også: Jeg er kvinne, jeg er feminist og jeg er sint

Misforstå meg rett, det er SÅ bra dere engasjerer dere, men dere burde smile litt oftere. Det blir nok litt vanskelig for dere, men jeg skal hjelpe dere.

Ikke skyld på menn for alt

Dere kan ikke skylde på menn for alt, og det er på tide at dere innser at det er mer naturlig at menn inntar større posisjoner i samfunnet. Som sagt, begynn å smil mer! Dere er så flotte når dere er blide, men når dere er sure, så er dere veldig sure. Blåstrømpene har skjønt det. Dersom dere hadde hatt den samme erfaringen som jeg har, hadde dere skjønt det samme.

Så la meg si det enkelt: Ting er bare sånn. Dere kan ikke skylde på menn for alt, og det er på tide at dere innser at det er mer naturlig at menn inntar større posisjoner i samfunnet.

Så slapp litt mer av, og start dagen med å drikke te. Det er lov å ta seg en liten pause fra nettet når man blir forvirret, dere har enda mye å lære. Nå må dere heller ikke bli sint fordi jeg gir dere noen velmente råd, jeg sier jo bare meningen min. Forresten, hvor mye likestilling forventer dere egentlig å få? Sånn ca 50%?

Les også: