Årets Sørlandsbedrift donerte fem kroner per stemme til Stine Sofies Stiftelse

Igland Garasjen lovet å gi fem kroner per stemme til Stine Sofies Stiftelse. Fredag fikk Ada Sofie Austegaard overlevert en sjekk på 35.000 kroner.

Publisert: Publisert:

Her mottar Ada Sofie Austegaard, leder av Stine Sofies Stiftelse, sjekken fra administrerende direktør Dag Erik Heier i Igland Garasjen. Foto: Privat

  • Kjetil Nygaard
Denne artikkelen er over tre år gammel

GRIMSTAD: - Dette var skrekkelig moro. Helt fantastisk! Tusen takk til alle som har stemt, sier leder Ada Sofie Austegaard i Stine Sofies Stiftelse til Fædrelandsvennen noen timer etter at hun har fått overlevert sjekken.

Hun forteller at pengene vil bli investert i Stine Sofie Senteret, som stiftelsen investerer mye i for tiden.

– Akkurat nå holder vi på med beplantning utendørs og legger plen, så hver krone teller, sier Austegaard.

David slo Goliat

Igland Garasjen ble torsdag kåret til Årets Sørlandsbedrift. Etter hard konkurranse med Dyreparken i finalen var det Grimstad-firmaet som gikk av med seieren.

De vant med 3025 stemmer mot Dyreparkens 2811 i finalen hvor de selv kategoriserte seg som David i kamp mot Goliat.

5 kr per stemme

Allerede i kvartfinalen lovet markedssjef Jan Kristian Benestad at de ville donere fem kroner per stemme til Stine Sofies Stifelse. De holdt ord, og rundet opp med tre tusen kroner til 35.000 kr etter finaleseieren.

– Vi er selvsagt stolte av å vinne. Men da vi ble nominert til finalene, ønsket vi at de som stemte på oss, også skulle støtte noe viktigere enn at bedriften vår vant konkurransen. Derfor har vi donert fem kroner per stemme til Stine Sofies Stiftelse, som også holder til i Grimstad. Vi kjenner arbeidet deres godt, og ønsket derfor å støtte dem, slik vi har gjort noen ganger tidligere, sier administrerende direktør Dag Erik Heier i Igland Garasjen til Fædrelandsvennen.

Feiret med kake

Heier forteller at Igland Garasjen feiret seieren med kake på fredag.

– Jeg er stolt av alle ansatte og samarbeidspartnere som har stått på og sørget for at vi klarte det. Dette var en skikkelig lagseier, og det var gøy å feire den i dag, sier han.

Igland Garasjen jubler over å ha blitt kåret til Årets Sørlandsbedrift 2016 torsdag. Fra venstre: Dag Erik Heier, Mirijam Reiersølmoen, Jan Kristian Benestad, Tommy Salvesen, Camilla Johansen, Alf Didrik Kristiansen og Johan Kristian Nygård. Foto: Kollstad, Reidar

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sørlandsbedrift2016
  2. Igland Garasjen
  3. Fædrelandsvennen