Sanket stemmer på bortebane

Igland Garasjen innehar en knapp ledelse når fire timer av den tre døgn lange finalen er unnagjort.

Publisert: Publisert:

Torsdag avgjøres det om det er Dyreparken, her representert ved Mikkel Rev fra Hakkebakkeskogen, eller Igland Garasjen, her representert ved ansatt Tommy Salvesen, som kan smykke seg med tittelen Årets Sørlandsbedrift 2016. Foto: Fædrelandsvennen

  • Richard Nodeland
Denne artikkelen er over tre år gammel

KRISTIANSAND: - Vi har faktisk vært i Kristiansand i dag for å sanke stemmer, forteller markedssjef i Igland Garasjen, Per Kristian Benestad.

Noe som viser seg å ikke være helt bortkastet.

Igland i tet

For etter fire timer av den 72 timer lange finalen var unnagjort, ledet Igland Garasjen med 172 stemmer mot Dyreparkens 158. Det vil si at garasjeprodusenten hadde sikret seg 52 prosent av de foreløpig 330 avgitte stemmene.

– Vi tenkte vi måtte prøve oss litt på bortebane, så vi sendte bort to ansatte som har stått øverst i Markens for å få folk til å stemme på oss, fortsetter han.

Følger suksessoppskrift

At grimstadbedriften har inntatt ledelsen etter de første fire timene, er Benestad, ikke uventet, godt fornøyd med.

– Det er veldig hyggelig med en grei start. Vi satser på å gjøre mye av det samme som i de to foregående rundene med å engasjere internt og dra i gang nettverkene våre, sier markedssjefen som tror at støtten på fem kroner de gir til Stine Sofies Stiftelse er med på å mobilisere også utover lokalmiljøet.

Les bedriftsreportasjen fra Igland Garasjen:

Les også

Igland Garasjen - en nettbedrift

– Ikke kommet ordentlig i gang ennå

Hos Dyreparken, på andre siden av fylkesgrensa, tar salgs- og markedsdirektør Anniken B. Schjøtt imot det foreløpige resultatet med fatning.

– Vi har ikke kommet ordentlig i gang ennå etter høstferien, men vi kommer til å gjøre mye av det samme som i semifinalene. Det betyr at vi vil aktivisere nettverkene våre, som er alt fra gjester i parken til årskortholdere og Usus, sier Schjøtt.

Nettverksstøtte

Usus, som er næringsklyngen for bedrifter i reiselivs-, opplevelses- og kulturnæringen på Sørlandet og Telemark, har gjennom hele konkurransen oppfordret til å stemme på Dyreparken.

– De er en viktig partner for oss, og vi er takknemlige for støtten de gir oss, sier Schjøtt.

Les bedriftsreportasjen fra Dyreparken:

Les også

Femti år med familiemoro

Sponsorstøtte

Hos Igland Garasjen er sponsornettverket en viktig stemmesanker, og Jerv har allerede vært ute med en video på sine Facebook-sider hvor det oppfordres til å stemme på grimstadbedriften.

Slik stemmer du

Hvem som fortjener tittelen Årets Sørlandsbedrift 2016 er det imidlertid du som bestemmer.

Vil du at Igland Garasjen skal vinne, send sms med kodeord «BEDRIFT C» til 03811.

Vil du at Dyreparken skal vinne, send sms med kodeord «BEDRIFT E» til 03811.

Stemmeregler

Du kan stemme fram til torsdag 13. oktober klokka 11.

Husk mellomrom mellom «BEDRIFT» og bokstaven du vil angi. Vanlig sms-takst gjelder. Vi godkjenner bare én stemme fra hver mobiltelefon.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sørlandsbedrift2016