KRISTIANSAND: Kampen om å bli Folkets Finalist i Årets Sørlandsbedrift har pågått i halvannet døgn. Og halvveis ut i den tre døgn lange avstemmingen er det fortsatt bilpleieselskapet Carshine som leder med drøye 350 stemmer blant de 20 bedriftene som deltar.

Birkeland Bruk er på en god andreplass med drøye 280 stemmer, mens altså Egenes Brannteknikk fra Flekkefjord har karret seg opp på tredjeplass med 191 stemmer.

Hjelp fra lokalaviser

Faksimile fra Lyngdals avis.

Litt av "skylden" kan nok tilskrives lokalavisene Lyngdals avis og Avisen Agder (Flekkefjord) som oppfordrer leserne sine til å stemme på henholdsvis lyngdalsbedriftene Birkeland Bruk og Lindesnes Havhotell (holder til i Lindesnes, men eid og drevet av lyngdalsfolk, journ.anm.) og flekkefjordbedriften Egenes Brannteknikk.

Faksimile fra Avisen Agder.

VariertDet er opp til leserne å bestemme hvem som fortjener den siste plassen i finalerundene. De 20 kandidatene representerer elleve kommuner, en rekke bransjer og både store og små bedrifter. Avstemningen varer fram til mandag morgen, og bedriften med flest stemmer går videre til kvartfinaler.

Carshine, her representert Bernhard Roland, hadde flest stemmer i Folkets Finalist da halvannet døgn av avstemmingen var unnagjort. Foto: Tor Mjaaland

Slik stemmer du

Du stemmer fram din favoritt ved å sende sms til 03811 og skriv «BEDRIFT 1» dersom du stemmer på bedrift 1. Ønsker du å stemme på en annen bedrift skriver du inn bedriftens nummer. Numrene finner du i listen.

Vi godkjenner bare én stemme fra hver mobiltelefon. Ordinær sms-takst gjelder.

Husk mellomrom mellom BEDRIFT og nummeret på bedriften.

Du kan stemme til og med mandag 12. september klokka 08.00. ## Disse kan du stemme på:

1 Aptum Kommunikasjon

2 Birkeland Bruk

3 Carshine

4 Egenes Brannteknikk

5 Elektroxperten

6 Foss Fabrikker

7 Gamezone

8 Hos Naboen (Sangbert)

9 Jens Eide AS

10 Konkurrenten.no

11 Lindesnes Havhotell

12 Masto Wireservice

13 Moseid Bakeri

14 NOS AS

15 PK Entreprenør

16 Sirdal Veibetong

17 Strand Hotel Fevik

18 Sørlandschips

19 Sørmegleren

20 Trygg Hjemme