Bruker sørlandskjendiser til å sanke stemmer

Hva har Trond Moi, Jesper Mathisen, Thor Hushovd, Marte Olsbu og Glenn Andersen til felles? Alle sanker stemmer for kvartfinalistene Strai Kjøkken og Igland Garasjen.

Publisert: Publisert:

Thor Hushovd er en av sørlandskjendisene som oppfordrer til å stemme på kvartfinalistene i Årets Sørlandsbedrift. I dette tilfellet Igland Garasjen. Foto: Igland Garasjen / Facebook

Denne artikkelen er over tre år gammel

KRISTIANSAND: Når snaue 12 timer gjenstår av kvartfinalen mellom Strai Kjøkken og Igland Garasjen, har kjøkkenprodusenten på Strai et lite forsprang på garasjeprodusenten fra Grimstad.

55 - 45

Strai Kjøkken har sanket inn 1641 stemmer - tilsvarende 55 prosent av stemmene.

Igland Garasjen har på sin side sanket inn 1349 stemmer - tilsvarende 45 prosent av stemmene.

Les også

Slik stemmer du

Trond Moi er en av sørlandskjendisene som oppfordrer til å stemme på kvartfinalistene i Årets Sørlandsbedrift. I dette tilfellet Strai Kjøkken. Foto: Trond Moi / Facebook

Trond Moi for Strai

– Vi mobiliserer fortsatt og jobber med alle kontakter vi har. Blant annet Trond Moi, som du kanskje har sett på Facebook, sier Tove Timenes, markedssjef i Strai Kjøkken, til Fædrelandsvennen.

Og Trond Moi er ikke den eneste som har vært i aksjon.

Sportskjendiser for Igland

Jesper Mathisen og Start, skiskytteren Marte Olsbu, syklisten Thor Hushovd og Glenn Andersen og Jerv har alle stilt opp i videoer for Igland Garasjen og bedt folk stemme på garasjeprodusenten.

Marte Olsbu er en av sørlandskjendisene som oppfordrer til å stemme på kvartfinalistene i Årets Sørlandsbedrift. I dette tilfellet Igland Garasjen. Foto: Igland Garasjen / Facebook

– Vi har mobilisert alt vi kan, og har selvfølgelig noen flotte representanter som oppfordrer til å stemme på oss, sier markedssjef i Igland Garasjen, Jan Kristian Benestad.

Mobiliserer utover kvelden

Tross tidspunktet er det ingen av kvartfinalistene som har tatt tenkt å ta kvelden med det første.

– Vi har hatt statusmøter gjennom hele dagen på jobben i dag og backet hverandre opp. Vi har det kjempegøy, synes dette er veldig spennende, og fortsetter med stemmesankingen utover kvelden, forteller Timenes i Strai Kjøkken.

Jesper Mathisen, på vegne av IK Start, er en av sørlandskjendisene som oppfordrer til å stemme på kvartfinalistene i Årets Sørlandsbedrift. I dette tilfellet Igland Garasjen. Foto: IK Start / Facebook

– Vi har vært ute i gatene i Grimstad og på Odden kjøpesenter for å sanke inn stemmer. Det siste vi gjorde før vi dro fra jobb var å mobilisere alle til å sanke stemmer utover ettermiddagen og kvelden. Vi har på ingen måte gitt opp, sier Benestad i Igland Garasjen.

Det er det heller ingen grunn til, med drøye tolv timer igjen å stemme.

Stem fram til fredag klokka åtte

Også hos Strai Kjøkken blir det mobilisering ut dagen, men nøyaktig hva de planlegger vil markedssjefen ikke ute med.

– Vi kommer til å kjøre på i dag også, men foreløpig holder vi kortene tett til brystet, sa Timenes.

Kvartfinalen varer til fredag morgen klokka 08.00.

Slik stemmer du

Stem på Igland Garasjen ved å sende sms til 03811 og skriv "BEDRIFT C". Stem på Strai Kjøkken ved å sende sms til 03811 og skriv "BEDRIFT D".

Vi godkjenner bare én stemme fra samme mobiltelefon i hver av kvartfinalene. Ordinær sms-takst gjelder.

Husk mellomrom mellom BEDRIFT og bokstaven på bedriften.

Har du lest våre reportasjer fra kvartfinalistene?

Har orden på kjøkkenet

Igland Garasjen - en nettbedrift

Publisert: