Av en eller annen grunn kaller matprodusenten som anklages for å blande hestekjøtt i maten seg for «Comigel», da må man jo regne med at kundene ser humoren i situasjonen.

Les også:

I alle fall er det tett av Findus— og hestevitser på Twitter og andre nettsteder.

For bare 70 dollar kan du få kjøpt en pakke Findus lasagne på ebay, det er snakk om en ”limited edition” , av den typen som nå trekkes tilbake for destruksjon.

Mange av vitsene er engelske ordspill, som at man er på "a stable diet" og derfor spiser lasagne.

Fisk og konger

En annen gammel Findus-traver er frityrtorsken. Mange sier at man må slutte å spise de kjente fiskefingrene fra Findus, de kan inneholde sjøhest. En annen frykter at de inneholder tær.

Ikke overraskende dukker kong Richard III opp igjen også, med replikken «En hest, en hest, mitt kongerike for en hest.»

En fotballfan forteller at Manchester City har tatt kontakt med Findus for å få hjelp, lagledelsen frykter at noen har blandet esler inn i spillergruppen.

Never Findus

Ganske mange tvitrere lager vitser som spiller på bedriftsnavnet, om hestene som gjemmer seg i lasagnen og sier « They will never findus here.»

Denne vitsen finnes ogsåillustrert!

Onde tunger sier at skuespilleren Sarah Jessica Parker har et hesteansikt. De lar henne få gjennomgå. Noen sier at hun må holde seg unna frossendisken, andre at hun har blitt hyret inn som Findus’ nye ansikt utad, for å gjenvinne tilliten.

— Følg nøye med på hva du putter i munnen, begynn å gå på travbanen, anbefaler en tvitrer.

Ikke alle er bekymret. En forbruker med gode nok øyne til å lese varedeklarasjonen så at det sto «may contain nuts.» Han pustet lettet ut, da har han i alle fall ikke spist en vallak.

Så var det han som gikk tur med den lille datteren. Hun pekte mot en hest og sa ”kua sier mø.” Den stolte faren skriver: «Hun har en fremtid som ansatt i Findus.»

En og annen nordmann blander seg også inn, som lege Preben Aavitsland: «Findus' nye slagord: May the horse be with you!»

Uansett, om hestekjøttet som endte opp i norske frysedisker inneholder restene av tungt dopede travhester, var det en beklagelig feil.

Det var ikke beregnet på folk flest, men norske landeveissyklister.