KRISTIANSAND: — Vi er til stede med kamera og reporter hos både GE Healthcare og Strømmestiftelsen, og gleder oss til en spennende avslutning på en engasjerende konkurranse. Uansett hvem som går av med seieren til slutt, må vi kunne kalle begge finalistene for vinnere. De har mobilisert og vist et herlig engasjement, og gjort veldig mye ut av deltakelsen, sier nyhetsredaktør Christian Stavik i Fædrelandsvennen.

Klikk på bildet øverst i saken for å starte videoen! Sendestart: 11.50.

Sendingen starter 11.50, og bindes sammen i studio på Fiskåtangen. Programleder Frank Mersland får besøk av Steinar J. Olsen i Stormberg, som i fjor vant den første utgaven av Årets Sørlandsbedrift. Jim Rune Bjorvand er reporter hos GE Healthcare, mens Kari Byklum får med seg begivenhetene i Strømmestiftelsens lokaler.

Tirsdag klokka 11.50 sender fvn.no direkte fra finalen i Årets Sørlandsbedrift 2013. Frank Mersland (t.h.) er i studio, mens Kari Byklum og Jim Rune Bjorvand er reportere hos de to finalistene, GE Healthcare og Strømmestiftelsen. Foto: Kjartan Bjelland

— At vi har mottatt 15.000 sms-stemmer i forbindelse med konkurransen, forteller at dette er et initiativ både leserne og bedriftene setter pris på. Det er den nye mediehverdagen å kåre vinneren direkte på nett-tv, sier Stavik.I tillegg til livesendingen, blir det fyldig dekning på fvn.no utover dagen, samt reportasjer i papirutgaven onsdag.

Finalistene har mandag ettermiddag fått til sammen over 2000 stemmer i finalen.

Vil du at GE Healthcare skal kåres til Årets Sørlandsbedrift 2013, skriver du "BEDRIFT C" i en sms og sender til 03811. Ønsker du at Strømmestiftelsen skal gå helt til topps, skriver du "BEDRIFT H", og sender til samme nummer.

Stemmegivningen avsluttes klokka 08.00 tirsdag, og bare én stemme per mobiltelefon blir registrert. Vanlige takster gjelder.