Cathrine Rasmussen er på landslaget i dressurridning Foto: Sandberg, Fredrik

Dagens Næringsliv skriver fredag om Rasmussens leilighetskjøp på Tangen Ytterst i Kristiansand.

Cathrine Rasmussen (49) er medeier i Rasmussen-gruppen som har verdier for 10,6 milliarder kroner. Hun er datter til Einar Rasmussen og bror til direktør i konsernet, Dag Rasmussen. Selv bor hun i Danmark, men har nå skaffet seg et «krypinn» med utsikt nesten helt hjem når hun er på besøk i Kristiansand.

185 kvadratmeter terrasse

Ifølge Dagens Næringsliv har Rasmussen kjøpt leilighet i toppetasjen av Tangen Ytterst som holder på å bygges ytterst på Tangen. Prisen var på 20 millioner kroner. For det får hun boareal på 197 kvadratmeter og en takterrasse på 185 kvadratmeter.

Den aktive sprangrytteren bekrefter kjøpet.

Vet ikke når hun flytter hjem

— Jeg kommer jo til å bo der når jeg er på besøk i Kristiansand, ja. Men på sikt er faktisk planen å flytte tilbake til Kristiansand. Jeg aner ikke når, og det er en prosess som nok kommer til å ta litt tid. Jeg er jo fortsatt aktiv rytter og med på det norske landslaget med stevner rundt omkring i Europa, og da er det bra å ha Danmark som base. Jeg har hatt 25 hester her, men tenker å trappe litt ned. Og da er altså planen at denne leiligheten på sikt blir min faste bolig, sier Rasmussen til DN. Hun kjøper leiligheten av Tomas Leire, eier av Kruse Smith som er med på å bygge leilighetsprosjektet.