Finalistene har startet langspurten

Med under ett døgn igjen av finalen av Årets Sørlandsbedrift 2016 har finalistene hentet fram de store kanonene. Kjendiser, Facebook og e-post er stikkordene.

Publisert:

Det svinger fram og tilbake mellom finalistene. Klokka 12 hadde Dyreparken tatt over ledelsen fra Igland Garasjen med 53 prosent av de til da 3000 avgitte stemmene. Foto: Fædrelandsvennen

  • Richard Nodeland
Denne artikkelen er over tre år gammel

KRISTIANSAND/GRIMSTAD: Det tetter seg til i kampen om å bli Årets Sørlandsbedrift 2016. Igland Garasjen har de to første døgnene av finalen ligget et lite hestehode foran Dyreparken i Kristiansand.

Se videoreportasje fra de to finalistene:

Webtv - FVN

Dyreparken i tet

Onsdag formiddag har imidlertid stillingen snudd, og der Igland Garasjen ledet med 52 prosent av stemmene onsdag morgen, har Dyreparken tatt over ledelsen tre timer senere med 53 prosent av stemmene.

At Dyreparken har gått ut med Facebook-oppfordring til sine over 200.000 følgere samt e-postoppfordring til rundt 80.000 har nok hjulpet til.

Denne oppfordringen fikk 80.000 mennesker i innboksen sin i dag. Foto: Dyreparken

Igland Garasjen har på sin side langt fra gitt opp, og har blant annet fått Jesper Mathisen og kommentatorkollega i TV2, Marius Skjelbæk, med på laget.

– Moro at Dyreparken har satt inn støtet

– Vi jobber jo mye med det samme som er gjort de andre dagene, men jo nærmere vi kommer målet, jo viktigere er det å få sanket nok stemmer, sier markedssjef i Igland Garasjen, Jan Kristian Benestad, som tross at de har mistet ledelsen synes det er moro å se at Dyreparken har satt inn støtet.

– Et par ess i ermet

– Vi har lagt ut noen nye videoer og har folk ute på Statoil-stasjonen ved motorveien og sanker stemmer. Så har vi et par ess i ermet utover, sier en hemmelighetsfull Benestad og lover at garasjeprodusenten på ingen måte har gitt opp kampen.

Støtte fra samarbeidspartnere

I Dyreparken er salgs- og markedsdirektør Anniken B. Schjøtt godt fornøyd med å ha tatt over ledelsen.

– Vi sendte ut e-post til de omlag 80.000 som har registrert seg hos oss, i tillegg til en oppfordring på vår Facebook-side. Så registrerer jeg at flere av våre samarbeidspartnere også har oppfordret sine følgere til å stemme på oss, deriblant Terrengkarusellen som skal ha sitt siste løp hos oss imorgen, sier Schjøtt og avslutter:

Reiselivsnettverket Usus oppfordrer alle sine medlemmer til å stemme på Dyreparken. Foto: Facebook / USUS

– Så er det bare å håpe på at folk nå stemmer oss fram til seier!

Slik stemmer du

Og om det blir Dyreparken eller Igland Garasjen som fortjener tittelen, er opp til deg å bestemme.

Vil du at Igland Garasjen skal vinne, send sms med kodeord «BEDRIFT C» til 03811.

Vil du at Dyreparken skal vinne, send sms med kodeord «BEDRIFT E» til 03811.

Stemmeregler

Du kan stemme fram til torsdag 13. oktober klokka 11.

Husk mellomrom mellom «BEDRIFT» og bokstaven du vil angi. Vanlig sms-takst gjelder. Vi godkjenner bare én stemme fra hver mobiltelefon.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Sørlandsbedrift2016
  2. Kristiansand Dyrepark
  3. Igland Garasjen