Hvem blir Årets Sørlandsbedrift 2015?

Fra i dag kan du nominere kandidater til Årets Sørlandsbedrift. Vinneren kåres under Næringslivsdagen 22. oktober.

Publisert

Air Products i ellevill jubel sekunder etter vinneren av finalen i Årets Sørlandsbedrift 2014 er annonsert under Næringslivsdagen på Scandic Kristiansand Bystranda. Hvem som kan juble 22. oktober 2015 kan du være med på å bestemme. Foto: Arkiv

Søndag går startskuddet for konkurransen som skal kåre Årets Sørlandsbedrift 2015. I uka som følger kan du nominere en bedrift du mener fortjener tittelen — enten det er din egen arbeidsplass eller en annen som har utmerket seg positivt i året som har gått. Nomineringen avsluttes søndag 13. september klokka 12. ## Engasjement og entusiasme

— Hvorfor arrangerer Fædrelandsvennen Årets Sørlandsbedrift?

— I tillegg til å levere nyheter og sette dagsorden, er det viktig for Fædrelandsvennens å skape engasjement og entusiasme i landsdelen, noe Årets Sørlandsbedrift i stor grad har bidratt til. Gjennom konkurransen får vi også vist frem bedrifter og lokalt næringsliv på en bra måte, svarer Fædrelandsvennens nyhetsredaktør, Jonas Mjaaland.

Fjorårsvinneren

I fjor var det Air Products som gikk av med seieren og dermed fulgte oppStrømmestiftelsens bragd fra 2013.

I konkurransens første år valgte leserne Stormberg som Årets Sørlandsbedrift, mens Grimstad-bryggeriet Nøgne Ø - Det kompromissløse bryggeri, fikk juryens pris.

Nominasjon

Hvem som fortjener tittelen i år kan DU være med å bestemme.

Legg inn ditt forslag på kandidat til Årets Sørlandsbedrift og oppgi hovedgrunnen til at nettopp ditt alternativ fortjener utmerkelsen.

Det kan være økonomiske resultater, spesielt gode produkter, godt omdømme, arbeidsmiljø eller samfunnsansvar.

Gi gjerne også en utdypende begrunnelse for hvorfor akkurat denne bedriften bør kåres til Årets Sørlandsbedrift.

Nominerte bedrifter må ha forretningsadresse på Sørlandet, overskudd siste regnskapsår, tilstrekkelig egenkapital og ha utmerket seg positivt i 2015. Alle nominasjoner forhåndsmodereres av Fædrelandsvennen på hverdager mellom klokken 09.00 og 16.00.

Jonas Mjaaland. Foto: Arkiv

— Nye fjes og aktørerTross at Årets Sørlandsbedrift arrangeres for fjerde året på rad, er ikke nyhetsredaktøren redd for at lesere og bedrifter er mettet.

— Det skjer utrolig mye på næringslivsfronten i løpet av ett år. Nye bedrifter vokser frem, kontrakter inngås, produkter utvikles og mindre kjente bedrifter slår seg opp. Årets konkurranse blir derfor langt fra en kopi fra fjoråret eller årene før - her vil det komme frem masse nytt og godt stoff, samtidig som vi trekker frem nye fjes og aktører, sier Mjaaland.

Publisert