KRISTIANSAND: Fredag har Nibbler lagt ut følgende melding på sin egen hjemmeside.

«Kjære lojale kunder. Den pågående COVID-19-situasjonen har dessverre resultert i likviditetsproblemer som gjør at det ikke lenger er mulig å drive Nibbler.»

De avslutter slik:

«Vi setter stor pris på alle våre kunder som har støttet oss hele veien. Ta godt vare på hverandre i disse tider. Vennlig hilsen et takknemlig Nibbler-team!»

Christian Zachariasen og Kjetil Tversland var to av dem som etablerte Nibbler i 2016. Foto: Arkiv

Nibbler ble etablert i Kristiansand sommeren 2016 av Kjetil Tversland, Christian Zachariasen og Tomas Skøie.

I utgangspunktet var det en restaurantguide hvor sultne sørlendinger kunne bestille mat fra flere spisesteder i Kristiansand.

Året etter utvidet de konseptet til også å gjelde utkjøring av mat.

– Vi er i gang med en pilotfase på matlevering. Nibbler ble lansert for ett år siden, og både bedrifter og privatkunder har etterspurt muligheten for å levere på døra. Det vi har lansert er en kombinasjon mellom egne sjåfører og Agder Taxi, sa Kjetil Tversland til Krsby i mai 2017.

Denne meldingen er lagt ut på hjemmesiden til Nibbler. Foto: Skjermdump

Firmaet utvidet senere fra kun å ha tilbud i Kristiansand, til å drive også i Trondheim.

I 2018 hadde Nibbler sin første ukjøringsdag i Trondheim. NTRD AS var franchisetaker for konseptet i Trondheim, men det selskapet meldte konkursåpning i februar i år. Nå har Nibbler også stanset driften i Kristiansand.

Konseptutvikler Kjetil Tversland opplyser til Fædrelandsvennen at han har vært ute av selskapet i halvannet år og henviser til Narve Ellefsen, styreleder i NKRS AS, datterselskapet til Nibbler AS, for kommentarer. Ellefsen har så langt ikke svart på Fædrelandsvennens henvendelser.