Politiloggen: Utforkjøring, råkjøring og slåssing på byen

Politiet har håndtert utforkjøring, råkjøring og fulle folk på byen i natt.

LILLESAND: Bil kjørte av veien
Klokka 00.36 meldte politiet om en utforkjøring i Høvåg, på fylkesvei 401. Bilen tok fyr etter utforkjøringen og nødetatene rykket ut.

Fem personer som var i kjøretøyet kom seg uskadet ut. De fem i bilen ble alle kjørt til sykehus og legevakt for sjekk. Brannen ble rakst slukket av brannmannskapene. Bilføreren blåste til over lovlig verdi i promille, og ble tatt med til lege for blodprøvetaking.

Bergingsbil ble tilkalt for å ta seg av bilen.

KRISTIANSAND: Person utsatt for vold
Klokka 00.52 fikk politiet melding om en person som var blitt utsatt for vold i sentrum. Vedkommende ble sjekket av ambulanse. Da politiet kom for å undersøke, kunne de konstatere at mannen var beruset og kun hadde mindre skader. Politiet gjorde undersøkelser på stedet for å få klarhet i hva som hadde skjedd.

LILLESAND: Truende person
Klokka 12.58 måtte politiet rykke til et utested i Lillesand sentrum, der en person oppførte seg truende og var beruset. Politiet fikk kontroll på vedkommende da de kom fram.

LILLESAND: Kjørte råfort
Klokka 12.59 meldte politiet om en bilfører som ble målt til 154 kilometer i timen i 100-sonen på E 18. Det resulterte i inndratt førerkort og anmeldelse.

GRIMSTAD: Beruset og truende
Klokka 01.01 meldte politiet om en beruset og truende mann i området Torvåsen. Da politiet kom fram, truet vedkommende også patruljen. Vedkommende ble pågrepet og kjørt til arresten.

KRISTIANSAND: Menn i slåsskamp
Klokka 01.05 måtte politiet i Kristiansand til et serveringssted i sentrum, der to men slåss utenfor. De ble holdt fra hverandre av en ordensvakt på stedet. Begge mennene ble bortvist fra sentrum av patruljen.

ARENDAL: Mørkkledt mann i veien
Klokka 04.37 fikk politiet melding om en person i mørke klær som gikk i veibanen på Rykeneveien ved Biestø. Politiet dro til stedet og traff på en person som passet beskrivelsen. Han var straks hjemme, og slik fikk den nattlige spaserturen en naturlig slutt.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.