Dette skjedde tirsdag kveld

Variert kveld for Agder-politiet tirsdag kveld.

KRISTIANSAND: Trafikkulykke i Vågsbygd

Les mer i egen sak

KRISTIANSAND: Politibåt-kontroll

Politibåten i Kristiansand har kontrollert 20 båter mellom Lillesand og Kristiansand. Tre forenklede forelegg for manglende flyteplagg ble utskrevet.

MANDAL: Branntilløp i båtmotor

22.23: Brannvesen og politi rykket ut til Buen kulturhus i Mandal etter melding om brann i en båt eller båtmotor på elva. Hendelsen skal ha skjedd i forbindelse med reparasjonsarbeid i båten.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell i Rigebakken

Les mer i egen sak

LILLESAND: Mann gikk på E 18

21.44: Politiet fikk flere nødtelefoner om en mann som gikk rundt på E 18. - Det viste seg å være en lastebilsjåfør som skulle gå til p-plass for å finne lastebilen sin. Fått formaning om å ikke gå på E 18 og kjørt av politiet dit bilen sto, opplyser Eyvind Formoe, operasjonsleder i Agder-politiet på Twitter.

KRISTIANSAND: Etterlyser båteier

Politiet i Kristiansand søker eieren etter denne båten:

RISØR: Bilbrann

18.01: Det ble meldt om bilbrann på fylkesvei 416 Risørveien, nær Røed Camping. De som var i bilen kom seg ut. Bilder fra steder viser at flammene sto høyt til værs.

ARENDAL: Steinmur traff bil

Les mer i egen sak.

ARENDAL: Bål spredte seg

15.14: En bål i Arendal spredte seg til en stabel med ved. Politiet har opprettet sak på forholdet. Ingen personer kom til skade.

KRISTIANSAND: Narkotatt på grensa

14.50: En mann er pågrepet og anmeldt for å være i besittelse av litt hasj. Pågripelsen skjedde på ferjehavna i forbindelse med ferjeanløp fra Danmark.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.