Ifølge dommen fra Oslo tingrett er seks måneder av fengselsstraffen gjort betinget med en prøvetid på to år, skriver VG.

— Vi hadde håpet på frifinnelse, og hun er skuffet over at det ikke ble det. Men det er en betydelig bedre dom enn aktors påstand, sier forsvarer Jan Erik Teigum.

Aktor i saken, politiadvokat Camilla Søby, la ned påstand om tre års ubetinget fengsel, men ba dommeren vurdere å gjøre noe av straffen betinget.

Ved hjelp av falske fullmakter klarte en gruppe personer i 2010 å tappe kontoen til en av Norges rikeste kvinner, Block Watne-arvingen Randi Nilsen, for 89 millioner kroner, men den siste overførselen på 25 millioner kroner ble stanset.

Rashid erkjente under rettssaken at hun bisto Umar Zahoor med å ta ut flere titalls millioner kroner i Dubai. I løpet av noen få dager kjørte de rundt fra bank til bank. Zahoor ventet vanligvis utenfor, mens Rashid tok ut kontanter og overlot pengene til ham etterpå. I Oslo tingrett forklarte hun at hun ikke forsto at pengene kom fra straffbar virksomhet. (©NTB)