Oslo tingrett dømte Rashid til ett år og fire måneders fengsel, en dom både Rashid og påtalemyndigheten anket. Rashid mener hun er uskyldig, mens aktor hadde bedt om tre års fengsel.

Borgarting lagmannsrett har nå dømt henne til ett år og seks måneders fengsel, hvorav fire måneder gjøres ubetinget med en prøvetid på to år.

Ved hjelp av falske fullmakter klarte en gruppe personer i 2010 å tappe kontoen til en av Norges rikeste kvinner, Block Watne-arvingen Randi Nilsen, for 89 millioner kroner. Den siste overførselen på 25 millioner kroner ble stanset.

Rashid, som er født i De forente arabiske emirater, men vokste opp på Oppegård, har erkjent at hun bisto Umar Zahoor med å ta ut flere titalls millioner kroner i Dubai. Hun sier imidlertid at hun ikke forsto at pengene kom fra straffbar virksomhet.

Lagmannsretten konkluderer som tingretten med at Rashid ikke har erstatningsansvar overfor Nordea Bank. Fem andre som er dømt i saken, er idømt et delt erstatningsansvar på 52,8 millioner kroner til banken. (©NTB)