KRISTIANSAND: Tatt på fersken

12.59 En uvedkommen person ble tatt på fersken da han romsterte rundt på en adresse i Tollbodgata. Det oppsto en krangel mellom de to. Før politiet kom til stedet, hadde den uvedkomne personen stukket av. Politiet har fredag ettermiddag ikke funnet mannen.

KRISTIANSAND: Kjørte inn stillestående bil

14.15 I krysset Tordenskjolds gate-Elvegata kjørte en 22 år gammel sjåfør inn i en stillestående bil. Fører og passasjer i bilen som sto stille dro selv til legevakt for sjekk. Politiet har opprettet sak mot 22 åringen.

ARENDAL: Innbrudd på fylkeshuset

14.47 En ansatt på fylkeshuset i Arendal oppdaget innbrudd og skadeverk i tunnelen ved fylkeshuset. En dør skal ha blitt brutt opp og flere andre dører er ødelagt. Det er ikke meldt om noe stjålet fra stedet. Forholdet er anmeldt og politiet har hatt åstedsundersøkelse.

SØGNE: Punkterte på sletta

14.51 En politipatrulje kom over en bil som hadde punktert på Søgnesletta, og bisto med å dirigere trafikken til bilbergingsselskapet kom til stedet.

ARENDAL: To biler i grøfta

14.59 Da en bulgarsk registrert semitrailer kjørte inn til Heftingdalen, måtte to biler kjøre i grøfta for å unnga sammenstøt med den. Det var svært glatt på veien. Politiet har vært på stedet. Ingen personer kom til skade.

MANDAL: To til sykehus

16.43 Front mot front i Mandal

ARENDAL: Uten Promille

19.00 Politiet undersøker i løpet av halvannen time 40 bilførere for promille. Alle testene var negative.

KRISTIANSANSD: Med promille

21.25 Politiet får melding om mistenkelig kjøring i Rådyrveien. Det er en 19 år gammel sjåfør fra indre bygder politiet får tak i, og han blåser til 1,18 på utåndingsprøven. Førerkortet hans er beslaglagt.

KRISTIANSAND: 50 ungdommer på fest

22.31 I Gyldenløves gate har 50 ungdommer fått plass til å feste i en leilighet. Politiet avslutter festen.

KRISTIANSAND: Ny fest

22.47 I Skippergata har ungdommer fest høylytt i flere timer. Politiet avslutter også dennefesten.

FLEKKEFJORD: Fyrverkeri i parkeringshus

22.58 Brannvesenet melder fra om at det er skutt med fyrverkeri i parkeringshuset i Brogaten. Røyken har utløst brannalarmen. Politiet holder nå stedet under oppsyn.