KRISTIANSAND: Hver eneste dag i hele sommer er det blant annet skattejakt for barna på torvet, sommerkonsert i Kilden klokka 13.00, sommerutstillinger i Skippergata og barneverksted på Sørlandets kunstmuseum. I tillegg kommer det en rekke godbiter for de litt mer voksne og de enda litt mer voksne, for musikkinteresserte og kunstinteresserte. Programmet kan leses i sin helhet på Kvadraturen sine nettsider.

Program uke 27, torsdag 5. juli til lørdag 7. juli

— Torsdag 5. juli er det Handelens dag i Kristiansand. Butikkene flytter ut i Markens. Regnes som årets største shoppingdag. Samme dag er det også Sommer på Torvet fra klokka 17. — Fredag 6. juli starter Palmesusfestivalen på Bystranda med Taio Cruz, Marit Larsen, Quentin Mosimann og flere.

— Lørdag 7. juli fortsetter Palmesusfestivalen med artister som Benny Benassi, Donkeyboy, Sirkus Eliassen, Vinni med flere. Samme dag arrangeres Posebymarkedet klokka 11 til 15. ## Program uke 28, onsdag 11. juli til lørdag 14. juli

— Onsdag 11. juli starter Odderøya live festival, med navn som John Fogerty , Raga Rockers og Daniel Nordgren .

— Torsdag 12. juli arrangeres det gratis familieforestilling på Torvet kokka 15 med Knerten og Lillebror. Arrangementet Sommer på torvet går som vanlig hver torsdag fra klokka 19. Odderøya live fortsetter med artister som Kaizers Orchestra , Bernhoft , Gabrielle og Honningbarna .

— Fredag 13. juli spiller James Band på Café Generalen. Odderøya live har artister som Roxette , CC Cowboys og Bertine Zetlitz.

— Lørdag 14. juli er på ny Posebymarked fra klokka 11 til 15. Det settes også opp et hoppeslott og ansiktsmaling på torvet for de minste.

Program uke 29, tirsdag 17. juli til lørdag 21. juli

— Tirsdag 17. juli starter Supersonic festival i Kilden med artister som Ane Brun , Sharon Van Etten og Silje Kåfjord.

— Onsdag 18. juli fortsetter Supersonic med artister som First Aid Kit og Sivert Høyem.

— Torsdag 19. juli er det familieforestilling på torget med klovnen Knut klokka 15. Arrangementet Sommer på torvet går som vanlig hver torsdag fra klokka 19. — Fredag 20. juli spiller Kjetil Grande på Café Generalen.

— Lørdag 21. juli arrangeres Posebymarkedet klokka 11 til 15. Det er også hoppeslott og ansiktsmaling på torvet for de minste.

Program uke 30, torsdag 26. juli til lørdag 28. juli

— Torsdag 26. juli er det gratis familieforestilling klokka 15 på torvet med Skrimmel Skrammel. Arrangementet Sommer på torvet fra klokka 19. — Fredag 27. juli starter Måkeskrik -festivalen på Odderøya med artister som Turboneger og Årabrot . På Café Generalen spiller Marquee band. Samtidig er det Ravnedans -forestilling på Aladdin.

— Lørdag 28. juli fortsetter Måkeskrik med blant andre Oslo Ess og Purified in Blood. Det arrangeres Posebymarked fraklokka 11 til 15 og er Ravnedans i Ravnedalen. Det er hoppeslott og ansiktsmaling på torvet for de minste.

Program uke 31, torsdag 2. august til lørdag 4. august

— Torsdag 2. august starter med familieforestilling klokka 15 på torvet med Baldrian og Musa. Arrangementet Sommer på torvet går som vanlig fra klokka 19. — Fredag 3. august er det Sørlandet Grand Prix fra klokka 15. Denne dagen arrangeres det også en ekstraoppsetning med Sommer på torvet klokka 19. Denne dagen starter også Skvuppfestivalen på Odderøya.

— Lørdag 4. august fortsetter Skvuppfestivalen. Samme dag arrangeres Posebymarkedet klokka 11 til 15. Det er også Krabbefestival på Fiskebrygga og hoppeslott på torvet.

Program uke 32, torsdag 9. august til lørdag 11. august

— Torsdag 9. august er det familieforestilling på torget med klovnen Knut klokka 15. Arrangementet Sommer på torvet går som vanlig fra klokka 19. Klovnen Knut går på stylter i handlegatene og det blir ansiktsmaling for de minste.

— Fredag 10. august spiller Urban Picnic på Café Generalen.

— Lørdag 11. august arrangeres Sommerløpet med 10 km, halvmaraton og barneløype. Samtidig er det også gratis Folkefest på Torvet med konsert, servering og storskjemvisning fra OL. Det blir også ansiktsmaling og svampekasting for de minste.