ARENDAL/HAMAR: Arendalitten Atle Woxholt prikket onsdag kveld inn alle seks vinnertallene i Vikinglottotrekningen. Om kort tid tikker 1,4 millioner kroner inn på kontoen.

Da Norsk Tipping ringte forholdt Woxholt seg imidlertid ganske så rolig.

– Han holdt begge beina på bakken. Han sa han måtte sjekke mobilen først, men så ringte han opp igjen like etterpå, sier Remo Sjonfjell i Norsk Tipping til Fædrelandsvennen.

I bakgrunnen kunne Sjonfjell høre champagneflasken sprettes, og den glade vinneren kysset mobilen.

– Ja, nå blir det en liten feiring, og vi har jo også ferie, sier Woxholt til Norsk Tipping.

Ikke lykketall

Onsdag var premiepotten på ca. 99 millioner kroner totalt, fordelt på omtrent 5,5 millioner i førstepremiepotten, 37 millioner i lykketallspotten, og rundt 56,5 millioner kroner i den nasjonale potten som kun gjelder norske spillere.

Men for at de to store pottene skulle utløses måtte lykketallet, som denne gangen var 21, bli trukket ut. Det gjorde det ikke, så vinnerne måtte nøye seg med å dele den ordinære førstepremiepotten.

I tillegg til Atle fra Arendal prikket også en kvinne fra Røyken, en kvinne fra Fjell, og en mann fra Våler i Solør inn de seks rette tallene 11. juli.

Onsdag 18. juli ligger det rundt 109 millioner kroner som mulig premie til en norsk spiller. Men det forutsetter at man er alene om seks rette, og at lykketallet befinner seg i vinnerrekka, skriver Norsk Tipping på sine hjemmesider.