**KRISTIANSAND: Stoppet med kniv

23.38:** En politipatrulje stoppet en bil hvor en passasjer var i besittelse av kniv. En mann på 19 år anmeldes. Kniven ble beslaglagt.

**ARENDAL: Sparket etter politiet

23.43:** En politipatrulje brakte inn en kvinne fra utestedet Castelle til arresten. Hun var beruset og utagerende, og sparket etter tjenestemenn. Den 22 år gamle kvinnen anmeldes for forholdet.

**VEGÅRSHEI: Kjørte på rådyr

00.07:** En bil hadde kjørt på et rådyr på Ubergsmoen, og det ble skadet i sammenstøtet. Viltnemnda ble varslet.

**ARENDAL: Husbråk

00.08:** Husbråk på en adresse i Arendal. En politipatrulje dro til stedet og bortviste en person som hadde lagd bråk og som var uønsket på stedet.

**KVINESDAL: Klage på ungdomsfest

00.18:** Klage på ungdomsfest og bilkjøring som melder synes var en dårlig kombinasjon. En politipatrulje dro til stedet. Det var rolig da patruljen ankom Slimestadvegen, men politiet skulle ha stedet under oppsikt i løpet av natta.

**MARNARDAL: Husbrann i Øyslebø

00.23:** Se egen sak.

**ARENDAL: Nytt bråk på Castelle

00.42:** En melder ba om bistand fordi en gjest skulle ha slått til en annen gjest. En politipatrulje dro til stedet, og brakte inn til arresten en mann som anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Dronningensgate

00.53:** Slåssing i Dronningensgate. Det løste seg opp da politipatruljen ankom stedet.

**MANDAL: Husbråk

01.02:** Husbråk med svært høy musikk og leven.

**KRISTIANSAND: Husbrann på Fidjetoppen

01.02:** Se egen sak.

**LINDESNES: Beruset og utagerende perosn

01.21:** Melding om en beruset og utagerende person som var ønsket fjernet fra en adresse i Spangereid.

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.39:** En politipatrulje anmeldte en mann på 44 år som var i besittelse av mindre mengde hasj og amfetamin i Kristian IVs gate.

**KRISTIANSAND: Sint på dørvakter

01.49:** En kvinne kontaktet en politipatrulje, og hevdet at dørvaktene ved et utested i sentrum hadde vært hardhendte med henne. Hun skulle ha falt ned en trapp, og vurderer å anmelde forholdet etter først å ha oppsøkt legevakten.

**LINDESNES: Husbrann på Ramsland

01.49:** Se egen sak.

**ARENDAL: Forulempet politiet

01.54:** En patrulje anmeldte en kvinne 22 år for å ha forulempet tjenestemenn på Langbrygga.

**ARENDAL: Nektet å fjerne seg

02.14:** En politipatrulje innbrakte en person som nektet å etterkomme politiets pålegg om å fjerne seg fra Langbrygga. Personen anmeldes.

**RISØR: Falsk brannalarm

02.17:** Melding om brann i villa. Nødetatene dro til stedet. Det var ingen brann, men viste seg å være en forvirret mann som fikk nødvendig bistand av ambulansen som ble sendt til stedet.

**GRIMSTAD: Klage på høy musikk

02.25:** Klage på fest med høy musikk, og en politipatrulje dro til stedet. Vertskapet ble pålagt å dempe volumet.

**KRISTIANSAND: Ville ikke fjerne seg

02.38:** Politipatruljen innbrakte en person som nektet å imøtekomme politiets ordre om å fjerne seg fra stedet. Den 21 år gamle mannen anmeldes.

**MANDAL: Brann i transformator

02.37:** Brann i transformator ved Jåbæk grunnet lynnedslag. Brannvesenet slukket og kraftselskapet tok seg transformatoren.

**ARENDAL: Trafikkulykke

02.48:** Trafikkulykke i Østre gate med mindre personskade. En patrulje dro til stedet. En av partene skulle ha kjørt rett ut i krysset uten å overholde vikeplikten. Fører av denne bilen fikk førekortet beslaglagt.

To personer ble kjørt til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Mindre steinras

02.59:** Melding om steinras over Hellemyrbakken. En politipatrulje dro til stedet. Ingeniørvesenet var allerede på stedet da patruljen ankom. Det var et mindre ras, og ingeniørvesenet tok seg av rydding av veien.

**KRISTIANSAND: Nektet å fjerne seg

03.01:** Patruljen innbrakte en 19 år gammel gutt som nektet å etterkomme politiets ordre om å fjerne seg fra et sted i Markensgate. Han anmeldes for forholdet.

**KRISTIANSAND: Spyttet på politifolk

03.04:** Patruljen brakte inn to personer til arresten. Det gjaldt en 23 år gammel mann som nektet å etterkomme pålegg om å fjerne seg fra stedet i Markensgate, samt en 20 år gammel som spyttet på tjenestepersonene. Begge anmeldes.

**ARENDAL: Ble anmeldt igjen

03.10:** Patruljen brakte inn en mann på 27 år som tidligere på kvelden hadde vært innbrakt for et annet forhold. Nå var han i klammeri med ny person. Han ble pågrepet og satt i arrest, og ble anmeldt på nytt.

**LINDESNES: Brann i villa

03.23:** 110-sentralen meldte om brann i villa ved Jørgenstad, nødetatene dro til stedet.

Huseier klarte å slukke branntilløpet selv.

**FLEKKEFJORD: Person livstruende skadet etter husbrann

04.25:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Brødre i slåsskamp

04.26:** Slåssing mellom to personer som går ved Gumpen i Setesdalsveien. En politipatrulje dro til stedet. Det viste seg å være to brødre som krangler. De ble kjørt hjem av en politipatrulje.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

05.00:** En politipatrulje pågrep to menn på henholdsvis 20 og 21 år, som var i besittelse av mindre mengde amfetamin. De ble kjørt i arresten ved Arendal politistasjon.

**KRISTIANSAND: Blodig person ved Nupenparken

05.12:** Blodig person ved Nupenparken. En politipatrulje dro til stedet og fant en person som hadde et kutt i munnen. Han ble kjørt til legevakta i ambulanse for en undersøkelse.

**VENNESLA: Grovt tyveri

11.15:** Melding om grovt tyveri fra Vigeland Brug i løpet av natten. Det var fjernet diverse håndverktøy med mer. En politipatrulje ble dirigert til stedet for sporsikring.

**ARENDAL: Brann i privathus på Bjorbekk

11.17:** Se egen sak.

**FLEKKEFJORD: Naturskader på Birkedalsveien

11.57:** Melding om naturskader på Birkedalsveien ved Sandvatn på Gyland. Noen hytteiere kom ikke ut med sine biler grunnet kraftig regnskyll i løpet av natten. Veien, som er delvis kommunal og privat, vil bli foreløpig reparert, slik at biler kan fraktes ut på tilhenger av traktor.

**ARENDAL: Grovt tyveri

13.38:** Politiet fikk melding om et grovt tyveri fra en privat adresse i sentrum av Arendal. En politipatrulje foretar sporsikring på stedet. En PC, en Ipad, en gullklokke, kontanter og en mobiltelefon er stjålet.

**KVINESDAL: Tilgriset bil

13.52:** En bil ble kraftig tilgriset av matolje og egg i løpet av det siste døgnet. Forholdet vil muligens bli anmeldt.

**SØGNE: Stjålet moped

14.58** : I løpet av natten har en moped blitt stjålet fra Tangvall. Det er en blå Yamaha med registreringsnummer PU 8322. **LYNGDAL: Stort synkehull i boligfelt

14.59:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: Stjal skilt

15.11:** En skiltnumerplate med nummer PP 93842 ble meldt tapt/stjålet.

**KRISTIANSAND: Trafikkulykke Strømme Terasse

15.23** : Se egen sak

**GJERSTAD: Bil i vannet

17.33:** Politiet fikk melding om en bil som har kjørt i vannet. Det var ingen personer i bilen, og ingen ble skadet. Bilen har trillet av seg selv etter at den be parkert.

**SØGNE: Fikk metallstang gjennom kinnet

18.23:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: Innbrudd

21.06:** Det har vært innbrudd i en enebolig. Politiet har vært på stedet og foretatt en åstedsundersøkelse. Det er uvisst hva som er stjålet.

**EVJE: Dieseltyveri

21.33:** Politiet fikk melding om et dieseltyveri fra en lastebil i Evje sentrum. Saken undersøkes videre.

**GRIMSTAD: Bilbrann

22.02:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: 38-åring veltet på moped

22.24:** Se egen sak