Bakenga satte fart på Rosenborg etter en sjansefattig første omgang, og han var delaktige i flere fete RBK-sjanser etter at han kom inn i det 62. minutt.

Men da verken toppscorer Christian Gytkjær eller Anders Konradsen klarte å sette ballen i mål på sine sjanser, måtte Bakenga gjøre jobben selv.

24-åringen var fremst på en retur og sikret 1-0 etter 85 minutter, før han hadde den målgivende pasningen på 2-0-målet til Mike Jensen like før slutt.

— Det var veldig deilig. Hvert fall da vi ikke scoret på de sjansene vi hadde, så det var deilig å sette den inn. Jeg sa det til mamma og pappa at de måtte se på tv-en fordi jeg var sikker på mål, sa Bakenga til TV 2 etter seieren.

Serielederen innkasserer dermed tre nye poeng, mens Stabæk faller under nedrykksstreken. (©NTB)