LILLESAND: Veien ble stengt omtrent klokken 07.10 og ble åpnet igjen klokken 08.20 fredag morgen, opplyser Tove Våsjø ved Vegtrafikksentralen til Fædrelandsvennen.

Mens E 18 var stengt, var det omkjøring via gamleveien etter at en bil havnet på taket i østgående retning rett vest for Tingsaker, ved avkjørselen til Lillesand.

Førerkortet beslaglagt

Den 19 år gamle mannen som kjørte bilen ble kjørt til legevakta i Arendal etter ulykken, opplyser operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt i politiets presselogg. Sjåføren klagde på nakkesmerter, men skal ikke ha blitt alvorlig skadet.

— Det er besluttet å sikre blodprøve av fører og beslaglegge førerkortet hans, opplyser Solås klokken 09.27.

Ikke meldinger om kø

Brannvesenet holdt lenge på med opprydning etter ulykken.

— Det er skiltet omkjøring. Vi har fått veldig lite henvendelser om det, så det virker som at trafikken glir greit. Det er ikke komme meldinger om kø, sa Finn Hammer ved Vegtrafikksentralen til Fædrelandsvennen tidligere fredag morgen.

Til sykehus

Jonas Ringøen Vikeså var på vei til Oslo da han så bilen ligge på taket i høyre kjørefelt. Da var E 18 ennå ikke stengt av.

— Det var ikke så mye trafikk, så det gikk greit å kjøre forbi i venstre kjørefelt. Jeg kunne se en ambulanse på stedet, sier Ringøen Vikeså.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 06.53.