ULYKKE: Brannvesenet er på vei til denne ulykken ved Timeneskrysset. Foto: fvn.no-tipser

KRISTIANSAND: Brannvesenet i Kristiansand er på vei til en trafikkulykke på E 18 ved Sørlandsparken. Det melder 110-sentralen i Agder på sin twitter-profil klokken 09.15 tirsdag.

Ifølge operasjonsleder Børge Steinsland er det en personbil og en lastebil som er involvert i ulykken. Første melding tilsa at ingen personer kom til skade i ulykken.

— Ny melding om at det skal være behov for legetilsyn med involverte på stedet, skriver Steinsland i sin logg.

Nakkesmerter

Politibetjent Leif Erik Garthus Foto: Rune Stensland

En politipatrulje ble sendt ut til stedet, og kom fram like etter 09.30 tirsdag.Den kvinnelige føreren av personbilen ble kjørt bort med ambulanse fra fra ulykkesstedet, hun skal ha klaget på smerter i nakken.

— Vi har opprettet en sak på forholdet på grunn av at det ble personskade på den ene parten i ulykken, opplyser politibetjent Leif Erik Garthus.

Sammenstøt

Ifølge politibetjenten har føreren av lastebilen forklart at han kom kjørende i venstre kjørefelt. Kvinnen i personbilen skal så, ifølge ham, ha kommet over fra høyre og dermed oppstod det et sammenstøt.

Veien ble aldri sperret på stedet, men ved ulykkesstedet måtte trafikken dirigeres over i det andre kjørefeltet i et lite stykke.

Klokken 09.40 hadde Viking fått fjernet personbilen. Lastebilen hadde da kjørt vekk fra stedet for egen maskin.

Var forberedt på alvorlig ulykke

Brannvesenet rykket ut med en bil og fem mann.

— På generelt grunnlag innebærerer ulykker på E 18 ofte høy hastighet. Personbil mot lastebil kan ofte være alvorlig, og vi var forberedt på det i dette tilfellet, sier Busterud.