KRISTIANSAND: Dette fremkommer av en tiltale som skal behandles i Aust-Agder tingrett i midten av mars neste år. Den 23 år gamle arendalitten må over to dager i tingretten svare på påstandene til politiadvokat Leif Aleksandersen.

Han skal ifølge påtalemakten ha kjøpt ti gram kokain i Kristiansand og fraktet dette til Arendal hvor stoffet ble solgt. Blant annet skal en navngitt person to ganger ha kjøpt kokain av 23-åringen. I tillegg skal så vel kokain som andre narkotiske stoffer ha blitt solgt av tiltalte flere steder i Agder.

Videre er mannen, og tre øvrige tiltalte, anklaget for å ha brutt seg inn hos han som kjøpte kokain for å forsøke å stjele en PC og noe røyk.

I et annet tilfelle mener påtalemakten at 23-åringen skal ha stålet en rekke medisiner ved sykehuset i Arendal, blant annet en del morfin og sterke smertestillende og sentralstimulerende piller.

To ganger i år, i juli og oktober, var mannen involvert i trafikkuhell med personskade. Siste gangen mener påtalemakten ruspåvirkningen var tilsvarende en promille på rundt 1,2.