**LYNGDAL: Stjal lommebøker — oppdaget av beboere

00.23** En mann har vært inne i et ulåst hus på vestsiden av kommunen. Han stjal med seg en lommebok. Mannen ble oppdaget av beboere, og han ble observert idet han forsvant i en mørk bil. Saken er anmeldt og politiet vil etterforske saken videre.

**KRISTIANSAND: Beruset mann arrestert

02.38** Politiet arresterte en mann i 30-årene i Vestre Strandgate. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**ARENDAL: Husbråk

05.21:** Politiet får meldinger om husbråk og støy som forstyrrer natteroen til naboer ved Myra i Arendal. Patruljen som sendes til stedet, melder at det er en fest som har tatt av. Politiet gjenoppretter natteroen.

**KVINESDAL: Grovt tyveri

06.58:** Byggvell i Kvinesdal melder om grovt tyveri som skal ha skjedd i løpet av natta. En dør er brutt opp, men det er usikkert hva som er borte.

**MANDAL: Branntilløp

07.30** Brannvesenet rykket ut til Lars O. Røllandsgate på en automatisk brannalarm. Det viste seg at det hadde vært et lite branntilløp. Dette ble slukket i løpet av kort tid.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på apotek

07.58:** Vitus Elefanten apotek melder om innbrudd. Det er foreløpig meldt at pc-utstyr er stjålet. En patrulje vil gjøre åstedsundersøkelser i løpet av formiddagen.

**GRIMSTAD: Kontrollert nedbrenning

08.30:** Brannvesenet i Grimstad melder at de skal utføre en kontrollert medbrenning av ei hytte ved Reddalskanalen mellom E 18 og fylkesvei 420. **GRIMSTAD: Innbrudd

08.58:** Drottningborg VGS melder at de i løpet av natta har hatt innbrudd på skolen. Det er rotet en del på stedet, ett kassa apparat er åpnet, ukjent om det er stjålet noe.

**KRISTIANSAND: Overfallt av to ukjent menn

14.40:** Se egen sak

**KRISTIANSAND: To mistet lappen på Mosby

14.30:** UP har avholdt fartskontroll i 50-sonen på riksvei 9 på Mosby. Åtte bilførere ilagt forenklet forelegg og to førere anmeldt med førerkortbeslag. Høyeste hastighet var 79 km/t.

**KRISTIANSAND: Sjenerende 38-åring tauet inn

16.21:** Klage på person som er til sjenanse i Markensgate, oppsøker div foretninger. Patr til stedet og innbringer mann 38 år.

**MANDAL: Bar kniv på offentlig plass

16.49:** Patrulje kommer over en person, mann 33 år, i Oksevollen som er i besittelse av kniv på offentlig sted. Mannen anmeldes og kniven beslaglegges.

**GJERSTAD: Etterlyst 54-åring ville betale kontant for skadene etter kollisjon

16.12:** Se egen sak

**ARENDAL: Stjal Playstation fra bolig

17.07:** Grovt tyveri fra bolig på Kystveien.

Det er stjålet en Playstation 3 og en pc. Patrulje foretaråstedsundersøkelse.

**KRISTIANSAND: Stjal bilskilt

17.18:** Tyveriav begge bilskiltene fra bil parkert ved Odderhei – DH90931. **ARENDAL: Innbrudd på Neset

17.54:** Grovt tyveri fraleilighet, Neset i Arendal sentrum, i løpet av dagen. Rotet mye, stjålet en delverdier – ikke fullstendig oversikt.

Patrulje foretar åstedsundersøkelse.

**ÅMLI: 28 tatt i fartskontroll

18.10:** UP har avholdtfartskontroll i 60-sonen ved Selåsvatn på riksvei 415. 28 forenklede foreleggutstedt, høyeste hastighet målt til 84 km/t. Ingen førerkort beslaglagt.