**BIRKENES: Innbrudd hos Nærmat

00.15:** Tyver har brutt seg inn hos Nærmat på Engesland. En vindusrute er knust. Politiet har vært på stedet, men kan ikke se at noe er stjålet.

**LILLESAND: Innbrudd på skole

01.10:** Tyver har vært inne i en skole i Lillesand og i ei arbeidsbrakke som står utenfor. Politiet har vært på stedet, men det er foreløpig uklart hva som er stjålet.

**LILLESAND: Innbrudd i bygg under oppføring

03.48:** Tyver har også brutt seg inn i et bygg som er under oppføring på Gaupemyr. Operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt vil ikke koble de tre innbruddene i Lillesand-området sammen foreløpig.

— Det er umulig å si nå om det er samme personer som står bak. Men i de to siste innbruddene har det vært verktøy som trolig er stjålet, så sånn sett kan det se ut som de har vært ute etter samme type ting. Hvor mye som er stjålet, må arbeidsfolkene si når de kommer på jobb, sier Solås.

**FROLAND: Brøt besøksforbud

09.14:** Politiet får melding om en person som har brutt et besøksforbud. Mannen skal pågripes og politiet leter etter ham. Klokken 09.41 blir vedkommende, en 27 år gammel mann fra Froland, pågrepet og transportert til arresten.

**FROLAND: Bil kjørte av veien

11.28:** En bil har kjørt av veien på fylkesvei 152 på Jomås i Froland. Det er ikke mistanke om promillekjøring, og bare bilen fikk skader i utforkjøringen.